Calabacitas ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 165 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime per portie. Dacă aveți piper măcinat, dovlecei, jumătate și jumătate și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 63 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 37%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Calabacitas, Calabacitas, și Calabacitas.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul și untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați usturoiul, ardeiul gras, ceapa și dovlecelul și gătiți până când dovlecelul începe să se înmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă sarea, piperul, jumătate și jumătate și porumbul. Acoperiți, reduceți căldura la minim și fierbeți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate și Jumătate
Ardei Gras
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Usturoi
Piper
Ceapă
Porumb
Sare
3
Se ia de pe foc și se presară brânză Monterey Jack deasupra. Înlocuiți capacul de pe tigaie și lăsați să stea până când brânza se topește, 2 până la 3 minute.