Cakespy: unt de arahide și tartă cu jeleu
Această rețetă vegetariană servește 10 și costă 26 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 257 calorii. Dacă aveți la îndemână zahărul cofetarilor, sarea, conservele și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 38 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cupcakes cu unt de arahide și jeleu [Cupcakes cu vanilie cu umplutură de jeleu și glazură de unt de arahide], Cakespy: Batoane Speciale K Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată, și Unt de arahide glazurat și gogoși de jeleu...cu jeleu de chia de căpșuni-rubarbă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați suportul în centrul cuptorului. Preîncălziți la 350 F. Într-un robot de bucătărie, pulsați împreună untul, făina, zahărul și sarea până când începe să se țină împreună, aproximativ zece impulsuri de 1 secundă. Este în regulă să aveți bucăți de dimensiuni neregulate, dar ar trebui să poată forma o aglomerație atunci când sunt formate împreună. Întoarceți 3/4 din aluat într-o farfurie de plăcintă ușor unsă. Apăsați-l în strat uniform, acoperind doar partea inferioară a tigaiei (nu părțile laterale).
Coaceți în raftul central, rotind tigaia la jumătate, până devine aurie pe margini, aproximativ 20 de minute.
Scoateți din cuptor, dar nu opriți focul.
Puneți untul de arahide deasupra în aglomerări neregulate; asigurați-vă că nu îl întindeți prea mult sau veți rupe crusta de jos. Repetați cu jeleul, asigurându-vă că aveți un echilibru bun al modului în care este împărțită fiecare aromă (deși este în regulă dacă există unele pete neacoperite, deoarece umpluturile se vor răspândi puțin când sunt coapte). Folosind degetele, formați aluatul rămas în crumble neregulate și împrăștiați deasupra untului de arahide și a jeleului.
Reveniți la cuptor și coaceți până când umplutura este doar setată și firimiturile deasupra se rumenesc ușor, aproximativ 20 de minute.
Se lasă să se răcească în tigaie cel puțin 1 oră, se taie felii și se servește.