Cakespy: Sărutări De Cartofi Acoperite Cu Ciocolată

Cakespy: Sărutări De Cartofi Acoperite Cu Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați Cakespy: Chocolate Covered Potato Kisses. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 197 calorii. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Mergeți la magazin și ridicați nucă de cocos, zahăr de cofetari, bucăți de ciocolată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Sărutări De Marshmallow Acoperite Cu Ciocolată, Macarons de cartofi acoperite cu ciocolată cu ganache de ciocolată cu lapte bătut, și Chipsuri De Cartofi Acoperite Cu Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Acoperiți o zonă de blat sau o foaie mare de copt cu hârtie cerată sau pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
2
Într-un bol mediu de amestecare, combinați piureul de cartofi și untul, amestecând bine. Adăugați treptat zahărul(zahărul), amestecând până se omogenizează. Se amestecă extractul de vanilie și nuca de cocos; dacă aluatul este prea gros sau nu se ține împreună, adăugați laptele sau smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
3
Se rulează în bile (aproximativ 1 inch în diametru) și se pune la congelator aproximativ o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
4
Într-o cratiță medie sau un cazan dublu, topiți bucățile de ciocolată la foc mic. Odată topite, scoateți trufele din congelator și acoperiți-le pe fiecare în ciocolată, folosind o frigăruie sau o furculiță, atingând fiecare pe partea laterală a tigaiei pentru a picura excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
TrufeTrufe
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Transferați pe foaia de pergament sau hârtie cerată; adăugați stropi dacă doriți să aibă un finisaj decorativ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Portocale și Pastă De Colorant AlimentarPortocale și Pastă De Colorant Alimentar
6
Lăsați să se stabilească aproximativ 2 1/2 ore înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții20
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista