Cakespy: Mini Galettes des Rois

Cakespy: Mini Galettes des Rois
Cakespy: Mini Galettes des Rois este un vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 298 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 30 ar spune că a lovit locul. Un amestec de zahăr, pastă de migdale, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mini Galete De Afine, Mini Galete De Afine, și Mini Galete De Fructe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați pasta de migdale într-un robot de bucătărie cu aproximativ jumătate din zahăr și procesați până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De MigdalePastă De Migdale
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați untul și zahărul rămas; procesați până se omogenizează. Se amestecă într-unul dintre ouă, extract de vanilie, extract de migdale, făină și sare. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată SemidulceNestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată Semidulce
Ulei De Scorțișoară, OpționalUlei De Scorțișoară, Opțional
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Preîncălziți cuptorul la 425 F. tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament și așezați-o în lateral.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Întindeți o foaie de foietaj într-un pătrat de 11 inci. Păstrați patiseria la rece, nu frământați și nu întindeți. Folosind un tăietor de prăjituri sau biscuiți (am folosit "matrița de tarteletă" pe care Williams-Sonoma o folosește pe ambalajul lor de cadouri), decupați cât mai multe runde de pe foaie și așezați-le pe foaia de copt pregătită. Movilă un pic de umplutură de migdale în mijlocul fiecărei runde, lăsând aproximativ jumătate de centimetru în jurul ei. Dacă doriți, puneți un mic premiu sau fasole (ceva minuscul funcționează cel mai bine) în interiorul oricăruia (sau al tuturor) dintre ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
5
Notă: mi-a mai rămas o umplutură suplimentară chiar și după ce am adăugat-o la toate rundele mele pregătite de foietaj. Dacă aveți mai multe produse de patiserie cu puf, faceți mai multe galete; umplutura funcționează, de asemenea, frumos amestecată în aluat de tort sau aluat de biscuiți cu zahăr sau ca umplutură pentru rulouri de semilună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Cookie AluatZahăr Cookie Aluat
Rulouri Semilună FrigorificeRulouri Semilună Frigorifice
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
6
Întindeți o a doua foaie de foietaj și repetați decupajele, dar de data aceasta așezați-le deasupra celor cu umplutură. Apăsați marginile pentru a sigila (am folosit o furculiță pentru a apăsa părțile laterale pentru a mă asigura că sunt sigilate). Bateți oul rămas cu o furculiță și periați ușor pe partea superioară a galetelor. Înțepați câteva fante mici în partea de sus pentru a ventila aburul în timp ce coaceți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
Tăiați Cookie-urileTăiați Cookie-urile
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
7
Coaceți într-un cuptor preîncălzit timp de aproximativ 15 minute sau până când este pufos și auriu pe părțile laterale și deasupra. Încercați să evitați deschiderea cuptorului în timpul coacerii (în mod ideal, un cuptor cu fereastră funcționează cel mai bine) pentru a vă asigura că patiseria pufăie frumos.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista