Cakespy: Mini Galettes des Rois
Cakespy: Mini Galettes des Rois este un vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 298 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 30 ar spune că a lovit locul. Un amestec de zahăr, pastă de migdale, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mini Galete De Afine, Mini Galete De Afine, și Mini Galete De Fructe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați pasta de migdale într-un robot de bucătărie cu aproximativ jumătate din zahăr și procesați până se omogenizează bine.
Adăugați untul și zahărul rămas; procesați până se omogenizează. Se amestecă într-unul dintre ouă, extract de vanilie, extract de migdale, făină și sare. Pune deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 425 F. tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament și așezați-o în lateral.
Întindeți o foaie de foietaj într-un pătrat de 11 inci. Păstrați patiseria la rece, nu frământați și nu întindeți. Folosind un tăietor de prăjituri sau biscuiți (am folosit "matrița de tarteletă" pe care Williams-Sonoma o folosește pe ambalajul lor de cadouri), decupați cât mai multe runde de pe foaie și așezați-le pe foaia de copt pregătită. Movilă un pic de umplutură de migdale în mijlocul fiecărei runde, lăsând aproximativ jumătate de centimetru în jurul ei. Dacă doriți, puneți un mic premiu sau fasole (ceva minuscul funcționează cel mai bine) în interiorul oricăruia (sau al tuturor) dintre ele.
Notă: mi-a mai rămas o umplutură suplimentară chiar și după ce am adăugat-o la toate rundele mele pregătite de foietaj. Dacă aveți mai multe produse de patiserie cu puf, faceți mai multe galete; umplutura funcționează, de asemenea, frumos amestecată în aluat de tort sau aluat de biscuiți cu zahăr sau ca umplutură pentru rulouri de semilună.
Întindeți o a doua foaie de foietaj și repetați decupajele, dar de data aceasta așezați-le deasupra celor cu umplutură. Apăsați marginile pentru a sigila (am folosit o furculiță pentru a apăsa părțile laterale pentru a mă asigura că sunt sigilate). Bateți oul rămas cu o furculiță și periați ușor pe partea superioară a galetelor. Înțepați câteva fante mici în partea de sus pentru a ventila aburul în timp ce coaceți.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit timp de aproximativ 15 minute sau până când este pufos și auriu pe părțile laterale și deasupra. Încercați să evitați deschiderea cuptorului în timpul coacerii (în mod ideal, un cuptor cu fereastră funcționează cel mai bine) pentru a vă asigura că patiseria pufăie frumos.