Cakespy: Farfurie De Taco Pentru Desert Cu Bomboane De Paște
Cakespy: Paste bomboane desert Taco placă ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 876 calorii, 11g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Paște. 642 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați făină pentru toate scopurile, ulei vegetal, bomboane de Paște la alegere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Cakespy: Porumb De Paște De Casă, Cakespy: Cremă De Porumb Bomboane, și Cakespy: Resturi De Plăcintă Cu Bomboane De Halloween pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună ouăle și zahărul într-un castron mare până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Bateți untul topit, smântâna și vanilia. Adăugați treptat făina și sarea și bateți până se omogenizează. Aluatul trebuie să fie turnat, ca aluatul de clătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Încălziți o tigaie mică antiaderentă sau o grătar la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Se toarnă o cantitate mică de ulei vegetal în tigaie (nu tot; puteți umple după cum este necesar), iar când sclipiți, turnați aproximativ 1/4 cană de aluat în tigaie; rotiți tigaia pentru a forma un cerc, cu diametrul de aproximativ 5 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Când partea inferioară este maro aurie, răsturnați-o și gătiți până devine aurie pe a doua parte (aceasta a fost de aproximativ 1 minut pentru fiecare parte, pentru mine).
6
Scoateți "coaja de taco" din tigaie și, în timp ce este încă fierbinte, drapați peste mânerul gras al unei linguri din lemn sau rezistente la căldură, pentru a forma o formă de taco. Va începe să-și mențină forma după câteva minute; introduceți o jumătate de scobitoare sau o bucată de staniol vată pentru a vă asigura că menține forma și nu se prăbușește.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Creveți Sotați, Decojiți
7
Repetați cu aluatul rămas; ar trebui să aveți 6-8 coji de taco. Completați uleiul vegetal după cum este necesar, dacă tigaia dvs. are aspect uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Duzină
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
În timp ce cojile se răcească, se topesc ciocolata și scurtarea în partea de sus a unui cazan dublu. Nu este necesar să folosiți ciocolată care vine sub formă de iepuraș, dar este în concordanță cu tema Paștelui și este extrem de plăcut să le urmăriți topindu-se.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
9
Odată topit, acoperiți ușor interiorul "cojilor de taco" cu ciocolată, folosind o perie de patiserie. Reintroduceți scobitorii sau folia, astfel încât să nu se prăbușească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Duzină
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
Gumă De Mestecat Mentă
Creveți Sotați
10
Lăsați-i să se răcească aproximativ o oră, astfel încât ciocolata să se poată întări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
11
În acest moment, puneți o lingură de înghețată în fiecare coajă de așteptare. Dacă nu serviți tacos-urile imediat, le puteți înfășura în hârtie cerată în acest moment și le puteți păstra la congelator până când sunteți gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
12
Odată gata de servit, adăugați o mână din orice amestec de bomboane de Paște doriți; îl puteți apăsa în înghețată pentru a vă asigura că se lipeste. Completați fiecare taco cu nuca de cocos de culoare verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
Stropi în Formă De Inimă
Bomboane De Caracatiță Sour Brite
1
Serviți fiecare taco cu o lingură de budincă de orez împânzită cu jeleu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Jeleu
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.