Cakespy: cum să faci Pop-uri de plăcintă cu dovleac
Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 196 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 18. Această rețetă este plăcută de 436 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, dovleac, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cakespy: Budinca De Casă Pops, Cakespy: tort de dovleac într-un borcan, și Cakespy: Plăcintă Cu Dovleac Într-O Crustă De Biscuiți Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă zahărul, sarea și condimentele într-un castron mic; pus deoparte.
Bateți ouăle într-un castron mare separat.
Se amestecă dovleacul și amestecul de zahăr și condimente în castron cu ouăle bătute și se amestecă bine, până se combină complet.
Se amestecă treptat laptele condensat îndulcit.
Setați amestecul de umplere a plăcintei în lateral pentru moment.
Pregătiți-vă aluatul de plăcintă.
Întindeți una dintre crustele de plăcintă necoapte pe o suprafață bine făinată până când are aproximativ 9 inci în diametru, la fel ca și cum ați coace o plăcintă de dimensiuni mari.
Făinați ușor partea superioară a crustei rulate și, folosind un tăietor de prăjituri, un tăietor de biscuiți sau chiar un pahar sau borcan răsturnat, tăiați cât mai multe cercuri sau runde. Puteți aduna resturile și puteți întinde aluatul rămas pentru a obține încă câteva decupaje. Repetați cu al doilea lot de aluat de plăcintă.
Așezați jumătate de aluat de plăcintă pe două foi de prăjituri și apăsați bețișoare de acadea în fiecare dintre ele, asigurându-vă că este la aproximativ 3/4 din drum în sus pe rundă. Eșalonați plasarea rundelor dvs. pentru a găzdui bețișoarele de acadea.
După ce ați apăsat bățul de acadea în rundă, așezați o lingură mică de umplutură de plăcintă în centrul fiecărei runde, lăsând aproximativ jumătate de centimetru în jur pentru a permite apăsarea crustei superioare pe laturi.
Adăugați crusta superioară: așezați ușor o a doua rundă deasupra crustei cu o lingură de umplutură și, folosind o furculiță, apăsați ușor dinții în jurul părților laterale pentru a vă asigura că plăcinta este sigilată și că umplutura nu se va scurge. Dacă o parte din umplutură iese în timp ce faceți acest lucru, este în regulă. Apăsați dinții furcii de pe partea superioară a plăcintei o dată sau de două ori pentru a permite aerului să scape.
Dacă doriți, periați vârfurile plăcintei cu o spălare de ou. Nu am făcut asta, dar au ieșit bine.
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Puneți plăcinta în cuptor și reduceți căldura la 350 F.
Coaceți aproximativ 15 minute sau până devin aurii în jurul marginilor.