Cakespy: chipsuri de desert cu zahăr de scorțișoară cu Salsa de fructe
Cakespy: chipsuri de desert cu zahăr de scorțișoară cu Salsan de fructe este un vegetarian desert. O porție conține 318 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, unt, tortilla de făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Salsa Picantă De Fructe Cu Chipsuri De Pita Cu Zahăr De Scorțișoară, Mese pentru studenți-Salsa de fructe cu chipsuri de zahăr cu scorțișoară, și Salsa De Fructe Și Chipsuri De Scorțișoară.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 km F. tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament sau folie de aluminiu.
Feliați fiecare tortilla în 8 pene separate, la fel cum ați face o pizza.
Așezați pene pe foaia de copt pregătită.
Într-un castron mic, sigur pentru cuptorul cu microunde, încălziți untul la mare în cuptorul cu microunde timp de 10-20 de secunde sau până se topește și se încălzește. Se amestecă zahărul brun și scorțișoara până când amestecul este gros și neted.
Folosind o perie de patiserie (sau, dacă ca mine, nu o găsiți, folosiți o lingură), periați amestecul pe fiecare pană de tortilla, încercând să asigurați o acoperire uniformă (va trebui doar să periați blaturile; vor avea multă aromă).
Coaceți timp de 10-12 minute sau până când sunt crocante.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească aproximativ 10 minute.
Transferați într-un vas și serviți cu o lingură mare de conserve sau gem.