Cakespy: Bomboane Mentolate Subțiri De Casă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Cakespy: monetăriile subțiri de casă. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 36 de porții cu 125 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Un amestec de sare, extract de mentă, pudră de cacao și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Bomboane Subțiri De Casă, Bomboane Subțiri De Casă, și BOMBOANE SUBȚIRI DE CASĂ pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați făina, amidonul de porumb, pudra de cacao și sarea.
Într-un castron mare, smântână împreună unt și zahăr. Cu mixerul la viteză mică, adăugați laptele și extractele.
Amestecul va arăta ușor coagulat. Treptat, adăugați amestecul de făină până se încorporează complet.
Formați aluatul în două bușteni, cu diametrul de aproximativ 1 1/2 inci. Înfășurați fiecare buștean în folie de plastic și congelați cel puțin 1 până la 2 ore (am făcut-o pe a mea peste noapte), până când aluatul este foarte ferm.
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Pentru cea mai autentică textură, tăiați aluatul în runde de cel mult 1/4 inch grosime (nu vor fi la fel de clare dacă sunt mai groase, dar sunt totuși delicioase) și așezați-le pe o foaie de copt căptușită cu pergament. Cookie-urile nu se vor răspândi foarte mult, deci nu trebuie să lăsați prea mult spațiu în jurul fiecăruia.
Coaceți timp de 13 până la 15 minute, până când prăjiturile sunt ferme la margini. Răciți prăjiturile complet pe o grătar înainte de a le scufunda în ciocolată.
Pregătiți acoperirea. În timp ce Rețeta originală a sugerat să o pregătesc la cuptorul cu microunde, am făcut-o pe a mea pe plită combinând ciocolata cu unt într-o cratiță medie la foc mic, amestecând frecvent până când amestecul s-a topit și s-a combinat complet. Textura va fi mai groasă decât un sirop de ciocolată, dar nu atât de groasă încât prăjiturile nu pot fi ușor scufundate și îndepărtate. Puteți pune amestecul de ciocolată la foc din nou, după cum este necesar, pentru a menține acoperirea netedă și ușor de înmuiat cookie-urile.
Notă: conform rețetei pe care am adaptat-o, acest lucru se poate face și la cuptorul cu microunde: într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde, combinați ciocolata și untul. Se topește la putere mare în cuptorul cu microunde, amestecând la fiecare 45 până la 60 de secunde, până când ciocolata este netedă. Ciocolata ar trebui să aibă o consistență undeva între siropul de ciocolată și fudge pentru o acoperire subțire. (Notă: reîncălziți ciocolata după cum este necesar pentru a o menține netedă și ușor de scufundat.)
Înmuiați fiecare prăjitură în ciocolată topită, întoarceți-o cu o furculiță pentru a acoperi, apoi transferați-o pe o bucată de hârtie pergament sau hârtie de ceară pentru a configura cel puțin 30 de minute sau până când ciocolata este rece și fermă.