Cakespy: Baruri De Casă În Stil Starbucks Cranberry Bliss
Cakespy: Homemade Starbucks-stil Cranberry Bliss baruri ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 236 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, coajă de lămâie, afine și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Imitator Starbucks Afine Bliss Baruri, Imitator Starbucks Afine Bliss Baruri, și Imitator Starbucks Afine Bliss Baruri.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F și ungeți ușor o tigaie de 9x13.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Faceți tortul. Bateți untul și zahărul împreună până devin pufoase; adăugați vanilia și ouăle, pe rând, amestecând bine după fiecare adăugare. Cerneti impreuna faina, ghimbirul macinat, nucsoara si sarea si apoi adaugati la amestecul de unt si zahar, batand pana se incorporeaza complet. Acesta va fi un aluat foarte gros. Îndoiți afinele, ciocolata și ghimbirul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Căpșuni La Picior
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Bomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Întindeți aluatul în tigaie și coaceți timp de aproximativ 30 de minute sau până devine auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Lăsați tortul să se răcească înainte de a adăuga glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
5
Faceți glazura. Folosind accesoriul cu palete pe un mixer electric, bateți untul și crema de brânză împreună până devin pufoase; adăugați coaja de lămâie, vanilia și sarea; adăugați zahărul cofetarilor puțin câte puțin până când glazura a atins consistența dorită (este posibil să aveți nevoie de mai puțin decât cantitatea sugerată).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Nonpareils Argintii
Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Căpșuni La Picior
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
6
Întindeți glazura uniform peste tort și împrăștiați afine deasupra glazurii imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
7
Faceți burnița. Într-un cazan dublu, topiți ciocolata albă; odată ce este netedă, folosiți o lingură și stropiți peste vârful tortului înghețat și festonat cu afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
8
Feliați batoanele imediat după aplicarea stropii de ciocolată albă. Feliați pe jumătate pe lungime, apoi feliați în patru părți egale orizontal. Feliați fiecare dreptunghi în jumătate în diagonală și veți ajunge cu 16 bare în formă de triunghi.