Cake Pops
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și hor d ' oeuvre prietenos cu fodmap? Cake Pops ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 16 porții cu 263 calorii, 1g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahărul șlefuit, glazura, firimiturile de tort și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Aur Sclipici Tort Pops (Lamaie Tort Pops), Tort Pops Rețetă: Cupcake Pops, și Eggnog Tres Leches Tort Pops: Eggnog Trei Lapte Tort Pops pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament; pune deoparte.
Așezați firimiturile de tort și glazura într-un castron mare și zdrobiți-le împreună cu o lingură doar până când se formează un aluat dens și umed și glazura este încorporată uniform, fără bulgări vizibile. Folosind mâinile, rulați amestecul în bile de 16 (1-1 / 2 inci) (aproximativ de dimensiunea unei mingi de ping-pong) și așezați-le pe foaia de copt pregătită.
Așezați foaia de copt în congelator până când bilele de tort sunt ferme, dar nu înghețate, aproximativ 30 de minute.Între timp, tapetați o a doua foaie de copt cu hârtie pergament.
Așezați zahărul de șlefuit într-un castron mic și puneți-l și foaia de copt deoparte.Când bilele de tort sunt gata, așezați bomboanele topite într-un castron mediu sigur pentru cuptorul cu microunde și cuptorul cu microunde la mare, amestecând la fiecare 30 de secunde, până se topesc și se omogenizează. (Amestecul trebuie să aibă consistența frișcii ușor bătute.) Dacă este prea gros, adăugați ulei vegetal, 1/2 linguriță odată, până ajunge la consistența dorită. (Alternativ, umpleți o cratiță medie cu 2 centimetri de apă și aduceți-o la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la minim, astfel încât apa să fiarbă.
Așezați bomboanele topite într-un vas termorezistent suficient de mare pentru a sta deasupra apei fără a o atinge. Se amestecă până se topește.)
Scoateți 2 bile de tort din congelator. Scufundați 1/2 inch dintr-un băț de acadea în bomboanele topite, apoi introduceți-l aproximativ 1 inch într-o minge de tort. (Stratul de bomboane topit ajută mingea de tort să rămână pe băț.) Înmuiați imediat bila de tort în bomboanele topite și întoarceți-o pentru a acoperi complet. Atingeți ușor și răsuciți bățul de mai multe ori pe marginea vasului pentru a forma un strat subțire și uniform, lăsând excesul să picure.Înmuiați imediat tortul în zahărul de șlefuit, întoarceți-l la strat și presărați zahăr suplimentar, după cum este necesar, pentru a acoperi complet popul. Țineți tortul în poziție verticală până când stratul începe să se fixeze, aproximativ 30 de secunde până la 1 minut.
Așezați pe a doua foaie de copt pregătită. (Nu vă faceți griji, acoperirea va fi suficient de setată încât PoP-urile să-și păstreze forma rotundă după ce le așezați.) Repetați cu a doua minge de tort, apoi repetați cu bilele de tort rămase, acoperind câte 2. (Dacă bomboanele topite încep să se răcească și să se îngroașe, reîncălziți până se topesc din nou.)
Lăsați tortul să stea la temperatura camerei până când stratul de bomboane este complet setat și întărit, aproximativ 15 minute. A se păstra la temperatura camerei într-un recipient etanș până la 1 săptămână.