Cajun Rub
Rețeta Cajun Rub ar putea satisface pofta ta Creolă în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 1. O porție conține 62 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o marinată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare kosher, semințe de țelină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cel mai bun freca condiment uscat pentru pui, carne de vită și carne de porc, Sos RAJUN Cajun BBQ - în interiorul multor mall-uri se află restaurante Rajun Cajun, servesc grătar inspirat de Cajun, vă vom arăta cum să faceți acel sos, și Cajun Jambalaya pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați ingredientele într-un castron mic. Înveliți 2 kilograme de păsări de curte, carne sau fructe de mare cu 1 lingură de ulei de măsline.
Presărați cu frecare, apăsând ușor pentru a-l ajuta să adere la mâncare. Gatiti pe un gratar usor uleiat pana la coacerea dorita. Sfaturi: pentru a intensifica efectul frecării, aplicați-l pe mâncare cu câteva ore înainte de gătit. Dați la frigider mâncarea, acoperită, până când este gata de gătit.Deoarece frecările se păstrează bine și sunt ușor de făcut (majoritatea solicită ingrediente pe care probabil le aveți în cămară), merită să le amestecați în loturi duble sau triple pentru a le avea la îndemână pentru mesele de ultimă oră. Depozitat într-un recipient bine închis într-un loc răcoros și uscat, o frecare va rămâne proaspătă până la 1 lună.Cel mai bun cu: aripi de pui, London broil, filet de porc, cotlet de porc, creveți și somon.