Cajun Pecan-crusted somn

Cajun Pecan-crusted somn
Reteta Cajun Pecan-crusted Catfish este gata în aproximativ 47 de minute și este cu siguranță un extraordinar pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare Creolă. Această rețetă face 40 de porții cu 26 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 50 de mâncăruri și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de somn, pudră de chili, sare de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Cajun Pecan Crusted Catfish Rețetă, Cajun Pecan Catfish, și Cajun Pecan Catfish.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 191°.tapetați o foaie de copt cu folie.Amestecați Zara, sosul fierbinte (sau cayenne), oregano, praf de chili și sare de usturoi într-un vas puțin adânc. Pulsați fulgii de porumb într-un robot de bucătărie până se formează firimituri grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Fulgi De PorumbFulgi De Porumb
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Transferați pe o farfurie mare. Pulsați nucile pecan în robotul de bucătărie până când sunt tocate grosier; amestecați nucile pecan cu firimiturile de fulgi de porumb. (Alternativ, așezați fulgii de porumb într-o pungă sigilabilă și zdrobiți cu un sucitor; tocați nucile cu un cuțit.) Înmuiați fiecare file de somn în amestecul de zară, apoi dragați în amestecul de fulgi de porumb, acoperind ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De PorumbFulgi De Porumb
Fileuri De SomnFileuri De Somn
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
3
Transferați pe foaia de copt pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Coaceți somnul timp de 25 de minute sau până când se fulgi ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomnSomn
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Serviți imediat.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Somnul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio
DificultateExpert
Gata În47 m.
Porții40
Scor De Sănătate6
BucătăriiCajuncreol
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista