Cajun Jambalaya

Cajun Jambalaya
Cajun Jambalaya ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 665 calorii, 42G de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 4,22 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați țelină, piper cayenne, oregano și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 67%. Încercați Cajun Jambalaya, Cajun Jambalaya, și Pui Cajun Jambalaya pentru rețete similare.

Ingrediente

340ardei habenerocârnați andouille, carcasa îndepărtată și tăiată 1 'cârnați andouille, carcasa îndepărtată și tăiată 1 '" gros (folosiți foarfece de bucătărie, mult mai ușor)4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilorez alb îmbogățit sau orez basmatiorez alb îmbogățit sau orez basmati1parmezan rascu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)cu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)1parmezan rasbatoane de ciocolată cu lapte fără nuci (fiecare)batoane de ciocolată cu lapte fără nuci (fiecare)397ardei habeneroroșii tăiate în sucroșii tăiate în suc1parmezan ras1 jalapeno proaspăt întreg1 jalapeno proaspăt întreg2(mequite, hickory sau arin)țelină, tocatățelină, tocată397ardei habenerodovlecei, tăiați în cuburi de 2,5 cmdovlecei, tăiați în cuburi de 2,5 cm2Crustă: firimituri de biscuiți graham& 1 lingură de condimente creole de esență Emeril (vezi mai jos pentru rețetă)& 1 lingură de condimente creole de esență Emeril (vezi mai jos pentru rețetă)1parmezan ras1 pungă spanac proaspăt pre-spălat1 pungă spanac proaspăt pre-spălat2Crustă: firimituri de biscuiți graham(o mână) făină universală(o mână) făină universală2Crustă: firimituri de biscuiți grahamusturoi proaspăt tocatusturoi proaspăt tocat2Crustă: firimituri de biscuiți grahamfelii de castravete englezesc în formă de semilunăfelii de castravete englezesc în formă de semilună1ardei gras verde, tocatardei gras verde, tocat1parmezan rasulei de măsline extra-virgin, o dată în jurul tigaieiulei de măsline extra-virgin, o dată în jurul tigaiei1(vinete)ceapa, tocataceapa, tocata1parmezan rasumărumăr1parmezan rasoregano uscatoregano uscat3Crustă: firimituri de biscuiți grahamlichid-uncii de apă proaspătălichid-uncii de apă proaspătă1Oreos dublu umplut(1/3 palmier) condimente de păsări de curte(1/3 palmier) condimente de păsări de curte454ardei habenerocreveți, crud, deveined și decojitecreveți, crud, deveined și decojite2Crustă: firimituri de biscuiți grahamplus 2 linguri de apă cu gheațăplus 2 linguri de apă cu gheață227ardei habenerocoapse de pui dezosate, fără piele, grăsime îndepărtată și tăiată cubulețe 1/2 coapse de pui dezosate, fără piele, grăsime îndepărtată și tăiată cubulețe 1/2 " gros6puțin dovlecel tocatScallions tocate și / sau cimbru proaspăt, pentru garniturăScallions tocate și / sau cimbru proaspăt, pentru garnitură1Oreos dublu umplutSos WorcestershireSos Worcestershire

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Cajun funcționează foarte bine cu Albarino, vin de la Rosa și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Un vin pe care îl puteți încerca este Finca de Arantei Albarino. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Finca de Arantei Albarino
Finca de Arantei Albarino
Culoare pai palida, cu arome florale si minerale distincte ale strugurilor Albari, finca deArantei este printre cele mai rafinate și elegante Exemple de acest tip. Vinul este de greutate medie, plin de viață pe limbă, complex în aromă și lung la final, cu un caracter plin de spirit care amintește de unele dintre cele mai bune Rieslings Alsacia.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate26
BucătăriiCajuncreol
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista