Cajun fleică felul meu și Prudhomme e

Cajun fleică felul meu și Prudhomme e
Rețeta Cajun Meatloaf My Way și Prudhomme ' s ar putea satisface pofta ta Creolă în aproximativ 1 oră și 4 minute. Pentru $1.81 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție conține 632 calorii, 33g de proteine, și 42G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sosul worcestershire, ketchup, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Încercați Conopida Cajun a lui Prudhomme în sos de usturoi, Carne De Curcan Cajun, și Cajun Mini Fleică pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Combinați ingredientele amestecului de condimente și lăsați-le deoparte.Topiți untul sau uleiul de măsline într-o cratiță la foc mediu și adăugați ceapa, țelina, ardeiul gras, ceapa verde, usturoiul, Tabasco, sosul Worcestershire și amestecul de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Sos TabascoSos Tabasco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Se sotează amestecul la foc mediu spre mediu până când începe să se lipească, aproximativ 6-8 minute. Răzuiți ocazional și lăsați amestecul să se rumenească ușor.
4
Adăugați laptele evaporat și ketchup-ul. Continuați să gătiți timp de aproximativ 3 minute, amestecând ocazional și îndepărtați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
5
Lăsați amestecul să se răcească la temperatura camerei pentru ușor handling.In un castron mare, combinați amestecul de legume răcit cu carne de vită măcinată, ouă și pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Se amestecă bine timp de 8 minute folosind mișcarea circulară.
7
Așezați amestecul de pâine de carne pe o tigaie de copt de 13 x 9 inci. Formați amestecul într - o pâine care are aproximativ 3 1/2-4 inci înălțime și 5 inci lățime.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
8
Combinați ingredientele sosului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
9
Întindeți jumătatea de sos peste tot pe pâinea de carne și coaceți timp de 25 de minute.A ridicat căldura la 400 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Întindeți sosul rămas pe pâinea de carne și continuați să coaceți încă 35 până la 40 de minute.După ce ați ieșit din cuptor, lăsați pâinea de carne să se odihnească timp de 5-10 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Cajun funcționează foarte bine cu Albarino, vin de culoare roșie și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. D ' Alfonso-Curran Albarino cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
D ' Alfonso-Curran Albarino
D ' Alfonso-Curran Albarino
Notele palatului sunt curate și expresive, acest soi alb spaniol prezintă pere coapte, pepene galben și caprifoi cu indicii de marțipan și scorțișoară. Frumos structurat, cu o textură bogată și un tanin ferm, acest Albari este perfect echilibrat, deși finisajul său lung și clar. Combinați cu stridii, crab proaspăt sau creveți, scoici aburite, pește la grătar, salată de sfeclă și burrata, risotto, sushi și ceviche.
DificultateExpert
Gata În1 h, 4 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista