Cajun fleică felul meu și Prudhomme e

Cajun fleică felul meu și Prudhomme e
Rețeta Cajun Meatloaf My Way și Prudhomme ' s ar putea satisface pofta ta Creolă în aproximativ 1 oră și 4 minute. Pentru $1.81 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție conține 632 calorii, 33g de proteine, și 42G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sosul worcestershire, ketchup, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Încercați Conopida Cajun a lui Prudhomme în sos de usturoi, Carne De Curcan Cajun, și Cajun Mini Fleică pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Combinați ingredientele amestecului de condimente și lăsați-le deoparte.Topiți untul sau uleiul de măsline într-o cratiță la foc mediu și adăugați ceapa, țelina, ardeiul gras, ceapa verde, usturoiul, Tabasco, sosul Worcestershire și amestecul de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Sos TabascoSos Tabasco
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Se sotează amestecul la foc mediu spre mediu până când începe să se lipească, aproximativ 6-8 minute. Răzuiți ocazional și lăsați amestecul să se rumenească ușor.
4
Adăugați laptele evaporat și ketchup-ul. Continuați să gătiți timp de aproximativ 3 minute, amestecând ocazional și îndepărtați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
5
Lăsați amestecul să se răcească la temperatura camerei pentru ușor handling.In un castron mare, combinați amestecul de legume răcit cu carne de vită măcinată, ouă și pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Se amestecă bine timp de 8 minute folosind mișcarea circulară.
7
Așezați amestecul de pâine de carne pe o tigaie de copt de 13 x 9 inci. Formați amestecul într - o pâine care are aproximativ 3 1/2-4 inci înălțime și 5 inci lățime.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
8
Combinați ingredientele sosului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
9
Întindeți jumătatea de sos peste tot pe pâinea de carne și coaceți timp de 25 de minute.A ridicat căldura la 400 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
10
Întindeți sosul rămas pe pâinea de carne și continuați să coaceți încă 35 până la 40 de minute.După ce ați ieșit din cuptor, lăsați pâinea de carne să se odihnească timp de 5-10 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Cajun funcționează foarte bine cu Albarino, vin de culoare roșie și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. D ' Alfonso-Curran Albarino cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
D ' Alfonso-Curran Albarino
D ' Alfonso-Curran Albarino
Notele palatului sunt curate și expresive, acest soi alb spaniol prezintă pere coapte, pepene galben și caprifoi cu indicii de marțipan și scorțișoară. Frumos structurat, cu o textură bogată și un tanin ferm, acest Albari este perfect echilibrat, deși finisajul său lung și clar. Combinați cu stridii, crab proaspăt sau creveți, scoici aburite, pește la grătar, salată de sfeclă și burrata, risotto, sushi și ceviche.
DificultateExpert
Gata În1 h, 4 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista