Cajun cârnați și orez necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $1.16 pe portie. O porție conține 491 calorii, 21g de proteine, și 18g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți mazăre cu ochi negri, orez obișnuit, N Salsa groasă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Cajun cârnați și orez, Orez Cajun Cu Cârnați, și Cajun cârnați și orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În cratița de 4 litri, amestecați orezul și apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți 10 până la 12 minute, amestecând ocazional.
3
Se amestecă salsa, cârnații, mazărea și porumbul. Gatiti neacoperit 10-12 minute, amestecand frecvent, pana cand porumbul este fraged si amestecul este bine incalzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Dientes De Ajo
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat