Cajun cârnați și orez necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $1.16 pe portie. O porție conține 491 calorii, 21g de proteine, și 18g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți mazăre cu ochi negri, orez obișnuit, N Salsa groasă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Cajun cârnați și orez, Orez Cajun Cu Cârnați, și Cajun cârnați și orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În cratița de 4 litri, amestecați orezul și apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți 10 până la 12 minute, amestecând ocazional.
3
Se amestecă salsa, cârnații, mazărea și porumbul. Gatiti neacoperit 10-12 minute, amestecand frecvent, pana cand porumbul este fraged si amestecul este bine incalzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Dientes De Ajo
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat