Cajun Crabmeat Au Gratin

Cajun Crabmeat Au Gratin
Cajun Crabmeat Au Gratin ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 407 calorii, 19g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $2.04 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână carne de crab, condimente creole, piper cayenne și alte câteva ingrediente, o puteți face. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării Creole. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Velveeta Crabmeat Au Gratin, Caserola Cu Varză Cajun Gratinată, și Sos RAJUN Cajun BBQ - în interiorul multor mall-uri se află restaurante Rajun Cajun, servesc grătar inspirat de Cajun, vă vom arăta cum să faceți acel sos pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista