Cajun Chex Mix

Cajun Chex Mix
Rețeta Cajun Chex Mix ar putea satisface pofta ta Creolă în jurul valorii de 1 oră și 20 de minute. Pentru $3.51 pe portie, veți obține un curs principal care servește 5. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 35g de proteine, 105g de grăsime, și un total de 1747 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sare de usturoi, piper cayenne, chipsuri de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza covrigi ai putea urma acest curs principal cu Covrigi Cu Unt De Arahide ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este minunat. Încercați Sos RAJUN Cajun BBQ - în interiorul multor mall-uri se află restaurante Rajun Cajun, servesc grătar inspirat de Cajun, vă vom arăta cum să faceți acel sos, Amestec De Condimente Sazon De Casă, și Amestec De Pansament De Fermă De Casă pentru rețete similare.

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Albarino, rossimbroxvine și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Un vin pe care l-ai putea încerca este Neboan Albarino. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Neboa Albarino
Neboa Albarino
Mai rece, altitudine mai mare Condado do Subregiune ceai dă naștere la o expresie proaspătă, precisă a Albari cca în general și acest site special dă o dungă minerală intensă prin vin. Un nas floral, înflorit, cu arome de piersici și caise, care se desfășoară pe palat cu structură întinsă, fructe proaspete complexe, greutate subevaluată la mijlocul palatului, toate pe o coloană vertebrală puternică de aciditate minerală.
DificultateGreu
Gata În1 h, 20 m.
Porții5
Scor De Sănătate62
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista