Cajun Cartofi Latkes
Latkes de cartofi Cajun necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 67 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării evreiești. Funcționează bine ca garnitură. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați condimente cajun, cartofi, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Latkes Crocante De Cartofi (Clătite De Cartofi), Cartofi Latkes, și Cartofi Latkes.
Instrucțiuni
Așezați cartofii într-o cârpă și stoarceți-i pentru a îndepărta cât mai multă umiditate.
Se amestecă cartofii, ceapa, ceapa verde, ouăle, făina și condimentul Cajun împreună într-un castron până se combină bine.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mediu până când strălucește (uleiul ar trebui să aibă o adâncime de aproximativ 1/3 inch). Aruncați aproximativ 2 linguri de amestec de cartofi per tort în uleiul fierbinte și aplatizați cartofii pentru a face tortele groase de 1/4 până la 1/2 inch. Rumeniti prajiturile in uleiul incins pana devin aurii si crocante pe fund, aproximativ 5 minute, apoi intoarceti si gatiti pe cealalta parte.
Scurgeți latkes pe prosoape de hârtie și serviți fierbinte.