Caju Legume Slaw

Caju legume Slaw ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 167 calorii. Această rețetă servește 10. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de varză, muștar brun picant, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Mayo curry de caju cu salată de varză, Caju Legume Korma, și Legume și caju se amestecă prăji pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Apăsați dovlecelul între prosoape de hârtie până când abia se umezesc.
Combinați dovleceii și următoarele 5 ingrediente într-un castron mare; aruncați bine.
Combinați uleiul și frișca într-un castron mic. Bateți la viteză mare un mixer electric până la amestecare.
Adăugați oțet, muștar și sare; bate bine.
Se toarnă amestecul peste legume; aruncați ușor. Acoperiți și răciți. Amestecați caju chiar înainte de servire.