Caju Confiate
Caju confiate este un fără gluten și vegan rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 254 calorii. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, ulei vegetal, caju și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca garnitură. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, care este solid. Rețete similare sunt Caju Confiat Condimentat, Pui cu caju confiat, și Caju Sriracha Confiat.
Instrucțiuni
Acoperiți caju cu apă într-o cratiță de 1 1/2 până la 2 litri și fierbeți până se înmoaie ușor, aproximativ 4 minute.
Scurgeți, apoi transferați pe prosoape de hârtie pentru a se usca, 40 până la 50 de minute.
Se amestecă împreună sare și cayenne.
Aruncați caju cu zahăr într-un castron, apoi agitați într-o sită pentru a îndepărta excesul.
Încălziți uleiul de 1 1/2 inci în cratiță uscată la foc moderat până când înregistrează 375 F pe termometru. Prăjiți caju în 3 loturi, amestecând frecvent, până se rumenesc adânc și crocant, 2 până la 3 minute pe lot.
Transferați cu o lingură cu fante pe o foaie de copt ca prăjită și presărați cu puțin amestec de cayenne. (Ulei de retur la 375. F între loturi.)