Caju Confiate

Caju Confiate
Caju confiate este un fără gluten și vegan rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 254 calorii. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, ulei vegetal, caju și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca garnitură. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, care este solid. Rețete similare sunt Caju Confiat Condimentat, Pui cu caju confiat, și Caju Sriracha Confiat.

Instrucțiuni

1
Acoperiți caju cu apă într-o cratiță de 1 1/2 până la 2 litri și fierbeți până se înmoaie ușor, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CajuCaju
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Scurgeți, apoi transferați pe prosoape de hârtie pentru a se usca, 40 până la 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Se amestecă împreună sare și cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Aruncați caju cu zahăr într-un castron, apoi agitați într-o sită pentru a îndepărta excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CajuCaju
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Încălziți uleiul de 1 1/2 inci în cratiță uscată la foc moderat până când înregistrează 375 F pe termometru. Prăjiți caju în 3 loturi, amestecând frecvent, până se rumenesc adânc și crocant, 2 până la 3 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CajuCaju
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6
Transferați cu o lingură cu fante pe o foaie de copt ca prăjită și presărați cu puțin amestec de cayenne. (Ulei de retur la 375. F între loturi.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista