Caju Blondies
Dacă aveți aproximativ 40 minute pentru a petrece în bucătărie, caju Blondies ar putea fi un extraordinar lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 142 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 24. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă de la gustul casei necesită zahăr, praf de copt, caju și sare. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre ieftin. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Caramel Sărat Caju Blondies, Zahăr Brun Caju Blondies, și Ciocolata Alba-Caju Butterscotch Blondies.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bateți ouăle, zahărul și vanilia la viteză medie timp de 1 minut. Bateți în ciocolată și unt.
Combinați făina, praful de copt și sarea; adăugați treptat la amestecul de ciocolată. Se amestecă caju.
Se întinde într-un 9-in uns. tavă de copt pătrată.
Se coace la 350 de minute pentru 25-30 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește pe un suport de sârmă.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ai putea încerca este Nomine Renard Brut. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 50 de dolari.
![Nominalizare Renard Brut]()
Nominalizare Renard Brut
Note citrice, biscuiți albi cu piersici și unt, gură proaspătă și bogată, fructată și crocantă cu finisaj mineral.Amestec: 40% Chardonnay, 30% Pinot Noir, 30% Pinot Meunier