Caise coniac și piersici Schnapps Pound tort necesită în jurul valorii de 1 oră și 55 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 468 calorii, 8g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Pentru $1.23 pe portie, veți obține un desert care servește 12. Persoana 111 a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână zahăr, conserve de caise, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare sunt Caise Brandy Pound Tort, Tort de rachiu de caise și rom cu piersici, și Tort de rachiu de piersici pentru # BundtBakers.
Instrucțiuni
1
Unt și făină un unghi alimentar tub tort pan. Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (175 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
Cuptor
2
Într-un bol de amestecare, smântână împreună unt și zahăr timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Cremă
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
3
Adăugați ouă pe rând. Bate bine. Cerneti faina cu sifon si sare; adăugați smântână și coniac care se termină cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Sare
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
4
Coaceți timp de 1 oră 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Pregătiți siropul într-o tigaie cu sos combinând zahărul, lichiorul cu aromă de piersici, apa și coaja de lămâie. Se fierbe timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Lămâie
Lichior
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Sirop
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
6
Întoarceți tortul pe farfurie și faceți găuri în fundul tortului cu gheață sau ceva similar. Se toarnă încet tot siropul în găuri până când prăjitura este pătrunsă și siropul este absorbit. Întoarceți imediat tortul cu partea dreaptă în sus pe farfuria de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop
Gheață
7
Pregătiți toppingul / glazura combinând conservele de caise, rachiul de caise și coaja de lămâie într-o tigaie cu sos și fierbând timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Caise
Rachiu De Caise
Coaja De Lămâie
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
8
Stropiți deasupra tortului.
9
Așezați migdale feliate deasupra glazurii împreună cu puțină coajă de lămâie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale Feliate
Coaja De Lămâie
Dressing Japonez De Susan Preparat
10
Serviți tortul cu piersici proaspete feliate și acoperiți cu 1/2 cană de suc de citrice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Suc
11
Adăugați un coș afine și amestecați împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
12
Se toarnă 1/2 cană lichior cu aromă de piersici și 1/2 cană sirop simplu peste fructe. (sirop simplu făcut din 1/2 cană zahăr fiert în 1 cană apă timp de 1 minut și răcit)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop Simplu
Lichior
Fructe
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate