Caise Înger Negrese

Caise Înger Negrese
Caise înger negrese ia aproximativ 50 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 108 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 24. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați caise, ciocolată de copt, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca un desert American. În general, această rețetă câștigă un nu atât de spectaculos scor spoonacular de 16%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Caise Înger Negrese, Brownies De Caise, Fără Făină, și Brownies cu ciocolată și caise.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, topiți ciocolata și untul la foc mic, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc; se amestecă zahărul brun, ouăle și vanilia până se omogenizează. Pune deoparte. Într-un castron, combinați făina, praful de copt și sarea. Se amestecă amestecul de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Zahăr BrunZahăr Brun
CiocolataCiocolata
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Combinați caisele, migdalele și nucile de cocos; amestecați jumătate în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaiseCaise
MigdaleMigdale
4
Se toarnă într-un 9-in uns. tigaie pătrată de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Presărați deasupra amestecul de caise rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaiseCaise
6
Se coace la 350 de euro timp de 25 de minute sau până se rumenesc. Se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
7
Tăiați în bare.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Brownies funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista