Caise înger negrese ia aproximativ 50 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 108 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 24. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați caise, ciocolată de copt, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca un desert American. În general, această rețetă câștigă un nu atât de spectaculos scor spoonacular de 16%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Caise Înger Negrese, Brownies De Caise, Fără Făină, și Brownies cu ciocolată și caise.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță, topiți ciocolata și untul la foc mic, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc; se amestecă zahărul brun, ouăle și vanilia până se omogenizează. Pune deoparte. Într-un castron, combinați făina, praful de copt și sarea. Se amestecă amestecul de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Zahăr Brun
Ciocolata
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Combinați caisele, migdalele și nucile de cocos; amestecați jumătate în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caise
Migdale
4
Se toarnă într-un 9-in uns. tigaie pătrată de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Presărați deasupra amestecul de caise rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caise
6
Se coace la 350 de euro timp de 25 de minute sau până se rumenesc. Se răcește pe un suport de sârmă.
Brownies funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.