Caise uscate cu brânză de capră și fistic
Caise uscate cu brânză de capră și fistic este o fără gluten, primar și vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă face 150 de porții cu 19 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de jumătăți de caise, brânză ușoară de capră, fistic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Cuscus cu caise uscate, coacăze și fistic, Salată de iarnă cu fistic și caise uscate, și Orez sălbatic cu caise uscate și fistic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați caisele cu suc și lăsați să stea, aruncând ocazional, 20 de minute.
Se toacă toate fisticul, de preferință cu mâna, și se condimentează cu sare.
Scurgeți caisele, tăiate cu părțile în sus, pe prosoape de hârtie. Se acoperă fiecare cu o bucată mică de brânză și se presară cu nuci.
Puteți asambla aceste 1 zi înainte și le puteți răci, acoperite, dar nu pot fi stivuite și vor ocupa mult spațiu în frigider.