Caise Suprem

Caise Suprem
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Apricot Supreme. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 176 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime per portie. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați caise, cremă de brânză, jumătăți de pecan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Biscuiți de Pecan de caise cu unt de miere de caise, Lekvar caise unt-caise de umplere pentru Hamantaschen, și Lekvar caise unt-caise de umplere pentru Hamantaschen pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Feliați caisele deschise și chestii cu brânză cremă. Topiți fiecare cu o jumătate de nuc sau pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista