Caise Proaspete Crocante
Proaspăt caise Crisp este un vegetarian desert. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 291 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de caise, suc de lămâie, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt pentru caise proaspete crocante, Caise Proaspete Crocante, și Caise Clare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 și ungeți un 8 - cu 8-in. tigaie de copt. Se topește untul și se lasă să se răcească.
Bateți împreună făina, scorțișoara, ghimbirul, nucșoara, cuișoarele, sarea și zahărul brun. Se amestecă ovăzul, stafidele (dacă se utilizează) și nucile pecan, apoi se amestecă untul topit.
Aruncați caisele cu suc de lămâie și zahăr granulat și întindeți-le în tava de copt. Strângeți toppingul în bucăți shaggy și împrăștiați peste caise.
Coaceți până la barbotare, 40 până la 50 de minute; se răcește cel puțin 30 de minute și se servește cu înghețată de vanilie.