Caise Pavlova cu cremă de mușețel

Caise Pavlova cu cremă de mușețel
Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă $2.17 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 731 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, zahăr de cofetărie, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Plăcintă Cu Cremă De Lămâie-Mușețel, Căpșuni Cu Cremă De Mușețel, și Smântână Înghețată De Mușețel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450, apoi opriți-l. Între timp, tapetați o foaie de copt cu o căptușeală din silicon sau hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Întindeți zahărul superfin pe o farfurie mică. Într-un castron mediu, bateți 2 albușuri până când sunt foarte spumoase. Folosind o perie de patiserie, periați o frunză de mentă cu o parte din albușul de ou, apoi dragați-o în zahărul superfin. Repetați cu frunzele de mentă rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr ExtrafinZahăr Extrafin
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Transferați frunzele de mentă cu zahăr pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Puneți frunzele de mentă la cuptor și lăsați-le să se usuce aproximativ 40 de minute; frunzele nu trebuie să se coloreze, dar trebuie să fie fragile-uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Se lasă să se răcească, apoi se transferă frunzele de mentă într-un robot de bucătărie și se macină într-o pulbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
6
Transferați 3 linguri de pudră de mentă într-un castron mediu și amestecați zahărul granulat. Rezervați pudra de mentă rămasă într-un castron mic pentru a o folosi pentru stropire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Preîncălziți cuptorul la 250 și tapetați 2 foi de copt cu hârtie pergament. Într-un castron, folosind un mixer electric, bateți restul de 2 albușuri la viteză medie până se spumează. Măriți viteza la mediu-mare și continuați să bateți albii până se formează vârfuri moi. Bateți zahărul de mentă, câte 1 lingură pe rând și bateți până când bezea este rigidă și lucioasă. Cerneti 3/4 cana din zaharul cofetarilor peste bezea, apoi impaturiti-o cu o spatula de cauciuc. Lingurați 2 linguri de bezea pe o foaie de copt și întindeți-o într-un oval de 4 inci, cu o grosime redusă de 1/3 inch. Repetați pentru a forma încă 9 bezea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Coaceți bezeaua timp de aproximativ 12 minute sau până când sunt ferme și uscate. Opriți cuptorul, deschideți ușor ușa și lăsați bezeaua să se răcească în cuptor timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Pregătiți un castron mare cu apă cu gheață. Într-o cratiță cu apă clocotită, albiți caisele timp de 10 secunde, transferați-le imediat în apa cu gheață pentru a se răci. Curățați caisele, apoi înjumătățiți-le și lăsați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
11
Într-o tigaie mică, aruncați caisele cu mierea și chile. Prăjiți caisele timp de aproximativ 10 minute sau până când sunt moi, dar nu moale. Folosind o lingură cu fante, transferați caisele pe o farfurie pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
12
Bateți untul și apa în miere în tigaia de prăjire, apoi strecurați sosul într-un castron mic. Se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
13
Într-o cratiță mică, încălziți 1/2 cană de cremă până când apar bule în jurul marginii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
14
Scoateți tigaia de pe foc, adăugați pungile de ceai și lăsați să se absoarbă până se răcește. Aruncați pungile de ceai și răciți crema.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă Coptă, Feliată Foarte Subțireșuncă Coptă, Feliată Foarte Subțire
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
15
Transferați crema de mușețel într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
16
Adăugați restul de 1/2 cană de smântână și 1 lingură de zahăr de cofetărie și bateți cu un mixer electric până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
17
Așezați 1 bezea pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Completați bezeaua cu o păpușă de frișcă de mușețel și 3 jumătăți de caise. Acoperiți caisele cu o altă bezea, mai multă frișcă și încă 3 jumătăți de caise. (Veți avea 2 bezea suplimentare în caz de rupere.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
18
Stropiți 2 lingurițe de sos de miere în jurul bezelelor, presărați cu restul de pudră de mentă și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista