Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă $2.17 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 731 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, zahăr de cofetărie, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Plăcintă Cu Cremă De Lămâie-Mușețel, Căpșuni Cu Cremă De Mușețel, și Smântână Înghețată De Mușețel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 450, apoi opriți-l. Între timp, tapetați o foaie de copt cu o căptușeală din silicon sau hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Întindeți zahărul superfin pe o farfurie mică. Într-un castron mediu, bateți 2 albușuri până când sunt foarte spumoase. Folosind o perie de patiserie, periați o frunză de mentă cu o parte din albușul de ou, apoi dragați-o în zahărul superfin. Repetați cu frunzele de mentă rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Extrafin
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Transferați frunzele de mentă cu zahăr pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
4
Puneți frunzele de mentă la cuptor și lăsați-le să se usuce aproximativ 40 de minute; frunzele nu trebuie să se coloreze, dar trebuie să fie fragile-uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Se lasă să se răcească, apoi se transferă frunzele de mentă într-un robot de bucătărie și se macină într-o pulbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
6
Transferați 3 linguri de pudră de mentă într-un castron mediu și amestecați zahărul granulat. Rezervați pudra de mentă rămasă într-un castron mic pentru a o folosi pentru stropire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Preîncălziți cuptorul la 250 și tapetați 2 foi de copt cu hârtie pergament. Într-un castron, folosind un mixer electric, bateți restul de 2 albușuri la viteză medie până se spumează. Măriți viteza la mediu-mare și continuați să bateți albii până se formează vârfuri moi. Bateți zahărul de mentă, câte 1 lingură pe rând și bateți până când bezea este rigidă și lucioasă. Cerneti 3/4 cana din zaharul cofetarilor peste bezea, apoi impaturiti-o cu o spatula de cauciuc. Lingurați 2 linguri de bezea pe o foaie de copt și întindeți-o într-un oval de 4 inci, cu o grosime redusă de 1/3 inch. Repetați pentru a forma încă 9 bezea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Suc De Lămâie, Opțional
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Creveți Sotați
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Coaceți bezeaua timp de aproximativ 12 minute sau până când sunt ferme și uscate. Opriți cuptorul, deschideți ușor ușa și lăsați bezeaua să se răcească în cuptor timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Pregătiți un castron mare cu apă cu gheață. Într-o cratiță cu apă clocotită, albiți caisele timp de 10 secunde, transferați-le imediat în apa cu gheață pentru a se răci. Curățați caisele, apoi înjumătățiți-le și lăsați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Într-o tigaie mică, aruncați caisele cu mierea și chile. Prăjiți caisele timp de aproximativ 10 minute sau până când sunt moi, dar nu moale. Folosind o lingură cu fante, transferați caisele pe o farfurie pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Varză Mov, Feliată Mărunt
12
Bateți untul și apa în miere în tigaia de prăjire, apoi strecurați sosul într-un castron mic. Se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Într-o cratiță mică, încălziți 1/2 cană de cremă până când apar bule în jurul marginii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
14
Scoateți tigaia de pe foc, adăugați pungile de ceai și lăsați să se absoarbă până se răcește. Aruncați pungile de ceai și răciți crema.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă Coptă, Feliată Foarte Subțire
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
15
Transferați crema de mușețel într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
16
Adăugați restul de 1/2 cană de smântână și 1 lingură de zahăr de cofetărie și bateți cu un mixer electric până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
17
Așezați 1 bezea pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Completați bezeaua cu o păpușă de frișcă de mușețel și 3 jumătăți de caise. Acoperiți caisele cu o altă bezea, mai multă frișcă și încă 3 jumătăți de caise. (Veți avea 2 bezea suplimentare în caz de rupere.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
18
Stropiți 2 lingurițe de sos de miere în jurul bezelelor, presărați cu restul de pudră de mentă și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale