Caise Murate
Caisele murate sunt un fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă servește 3 și costă 3,25 USD pe porție. O porție conține 465 calorii, 6g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, apă, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Sfeclă Murată De Ghimbir Cu Anason Stelat {+Sfeclă Murată Kimchi}, Șuncă cu caise, și Pui cu caise.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, combinați oțetul, apa, zahărul și semințele de muștar și aduceți la fierbere pentru a dizolva zahărul. Într-un castron sau borcan rezistent la căldură, acoperiți caisele, stafidele și frunza de dafin cu saramura fierbinte.
Se lasă să se răcească la temperatura camerei, apoi se acoperă și se dă la frigider peste noapte sau până la 1 lună. Chiar înainte de servire, tocați grosolan caisele.