Caise fierte în Muscat portocaliu
Caisele braconate în Muscat portocaliu este un fără gluten și vegan rețetă cu 6 porții. O porție conține 216 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru $ 2.03 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați caise coapte ferme, suc de portocale, coajă de portocală și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Pufuri De Fructe De Pădure Cu Cremă De Muscat Portocaliu, Pufuri de fructe de pădure cu cremă de Muscat portocaliu, și Sânii de rață în Muscat și suc de portocale.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri, combinați vinul, sucul de portocale și zahărul. Se aduce la fierbere la foc mare, amestecând des.
Adăugați caise, acoperiți și fierbeți ușor până când fructele sunt fragede când sunt străpunse, 3 până la 5 minute.
Cu o lingură pliată, transferați fructele într-un bol.
Adăugați ghimbirul și coaja de portocală în tigaie și întoarceți siropul la fiert. Se fierbe, neacoperit, până când siropul este redus la 1 1/4 căni, 10 până la 12 minute.
Lăsați fructele și siropul să se răcească până se încălzesc ușor. Dacă faceți înainte, combinați siropul și caisele, acoperiți și răciți până la 1 zi.
Puneți fructe și sirop în boluri.