Caise Coapte Brie
Caise coapte Brie ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 196 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de frișcă, brânză Brie rotundă, nuci pecan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Brie De Caise La Cuptor, Brie la cuptor în foietaj cu conserve de caise sau zmeură, și Brie Albastră (Brie Coaptă Cu Afine) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 F. F. Line foaie cookie cu folie sau hârtie pergament de gătit; pulverizați ușor folie sau hârtie cu spray de gătit. Într-un castron mic, amestecați conservele, nucile pecan și ceapa; pus deoparte.
Pe suprafața ușor făinată, rotiți patiseria în dreptunghi de 10x14 inci. Folosind Runda de brânză ca model, tăiați un cerc de patiserie cu 3 până la 4 inci mai mare decât brânza. Puneți deoparte excesul de patiserie.
Răspândiți jumătate din amestecul de conserve în centrul cercului de patiserie, lăsând marginea de 3 inci.
Așezați 1 rundă de brânză (în coajă) pe conserve. Lingura conservă rămasă peste brânză. Se acoperă cu restul de brânză rotundă.
Îndoiți ușor marginile de patiserie în sus și peste brânză pentru a acoperi, plierea și ciupirea marginilor pentru a sigila.
Așezați cusătura în jos pe foaia de cookie.
Tăiați bucăți decorative din excesul de patiserie.
Periați patiseria cu frișcă; așezați decupaje de patiserie deasupra.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc.