Caise Clare
Caise Crisp este un lacto ovo vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 351 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca desert. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de caise, ovăz cu gătit rapid, ghimbir măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Caise Clare, Caise Clare, și Caise Clare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați caisele, zahărul brun și ghimbirul. Împărțiți între patru unse 8-oz. vase de copt.
Într-un castron mic, combinați făina, zahărul brun, ovăzul și nuca de cocos.
Tăiați în unt până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere.
Se coace la 400 la 15 minute sau până când umplutura este spumoasă și partea de sus este maro auriu.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru Crisp. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.