Caipirinhas

Caipirinhas
Caipirinhas necesită în jur 20 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 183 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați cacha arkulva, cuburi de gheață, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Caipirinhas cu ananas, Caipirinhas De Rodie, și Crăciun Caipirinhas pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Sfert 1 var pe lungime, apoi tăiați fiecare sfert în jumătate transversal și împărțiți bucățile între 2 (6 uncii) pahare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarVar
2
Adăugați 1 lingură de zahăr în fiecare pahar, apoi amestecați bucățile de var bătând și apăsând cu o lingură de lemn până când zahărul este dizolvat. Umpleți fiecare pahar cu gheață și adăugați câte 3 linguri (1 1/2 uncii) cacha cca, amestecând bine. Faceți încă 6 cocktailuri în același mod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
VarVar
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn

Echipamente

DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Revista