Cafenele
Barurile de cafea ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 36 și costă 53 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 199 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de batoane de bomboane, cafea tare, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Batoane Cu Cremă De Cafea, Batoane De Cafea Cu Scorțișoară, și Baruri De Cafea Zucchini.
Instrucțiuni
Bateți 3/4 cană de unt la viteza medie a unui mixer electric până la crem; adăugați treptat zahăr brun, bătând bine.
Adăugați gălbenușul de ou, bătând bine.
Adăugați făină, granule de cafea și sare, amestecând doar până la amestecare. Folosind degetele unse, apăsați aluatul în fundul unei tigaie ușor unsă de 13" x 9" x 2".
Coaceți la 350 timp de 20 de minute. Pune deoparte.
Combinați laptele condensat îndulcit și 2 linguri de unt într-o cratiță. Se aduce la fierbere la foc mediu; gatiti 5 minute, amestecand des.
Se ia de pe foc și se amestecă Kahla.
Se toarnă amestecul peste crusta pregătită.
Coaceți la 350 timp de 10 până la 12 minute sau până devin aurii.
Presărați boabe de cafea tocate și batoane de caramel cât sunt încă calde. Se răcește complet în tigaie pe un suport de sârmă. Acoperiți și răciți până când este ferm.
Lăsați să stea 5 minute înainte de a tăia în bare.