Cafeaua Se Subțiază
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați cafeaua. Această rețetă face 24 de porții cu 155 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 27 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de zahăr, unt, boabe de cafea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Lămâie Subțire, Lămâie Subțire, și Menta Se Subțiază pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați nucile în vasul unui robot de bucătărie. Pulsați până la măcinat grosier, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați făină, zahăr, sare, cafea și pudră de cacao, la robotul de bucătărie. Pulsează până se combină bine.
Adăugați unt în amestec și pulsați până când untul a fost încorporat.
Adăugați extract de vanilie și lapte și continuați să pulsați până când aluatul se reunește într-o bilă.
Înfășurați aluatul în folie de plastic și răciți-l la frigider timp de 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Tapetați două foi de copt cu hârtie pergament.
Pe o suprafață ușor făinată, rulați aluatul într-o grosime de 1/4 inch. Folosind tăietorul de prăjituri, tăiați cercurile și transferați-le pe foile de copt pregătite. Apăsați o boabă de cafea întreagă în centrul fiecărui cookie.
Coaceți prăjiturile până când blaturile sunt uscate, aproximativ 12 minute.