Cafea Poate Inghetata
Cafea poate inghetata este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 44G de grăsime, și un total de 954 calorii. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână lapte condensat jumătate și jumătate, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, care este solid. Încercați Rece Brew Cafea Latte Gheață Pops, Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă, și Înghețată De Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună toate ingredientele, amestecând bine. Umpleți 4 cutii de cafea (13 uncii) pe jumătate pline cu amestec de smântână. Acoperiți cu capace din plastic și sigilați cu bandă impermeabilă.
Așezați cutii umplute în cutii de cafea de 4 (25 de kilograme). Umpleți cu 8 părți de gheață zdrobită până la 1 parte de sare de rocă. Acoperiți cu capace și sigilați cu bandă. Dați cutii înainte și înapoi pe plajă 30 de minute sau până când înghețata este înghețată, adăugând mai multă gheață și sare de rocă, după cum este necesar.
Vanilie de bază: amestecați toate ingredientele, amestecând bine.
Se toarnă amestecul în cutia congelatorului dintr-un congelator de 1 galon rotit manual sau electric. Congelați conform instrucțiunilor producătorului. Împachetați congelatorul cu gheață suplimentară și sare de rocă; lăsați să stea cu 1 oră înainte de servire. Umpleți recipientul cu două treimi sau până la linia de umplere, astfel încât înghețata să se poată extinde pe măsură ce îngheață.