Cafea Irlandeză Cu Topping Cremos

Cafeaua irlandeză cu Topping cremos ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de băuturi. Această rețetă face 8 porții cu 121 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Sf. patrick. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, lapte degresat evaporat, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 16%, care nu este atât de super. Rețete similare sunt Cafea Irlandeză Cremoasă, Martini De Cafea Irlandeză Cremoasă, și Tort 'Irish Coffee' cu whisky irlandez.
Instrucțiuni
Se toarnă 1/2 cană de lapte într-o cratiță mică; se aduce la foc mic la foc mediu.
Așezați amidonul de porumb într-un castron mic; adăugați treptat apă, amestecând cu un tel de sârmă până se omogenizează.
Se adaugă la laptele care fierbe; se aduce la fierbere, amestecând continuu. Gatiti 1 minut, amestecand constant.
Combinați amestecul de amidon de porumb, restul de 1 cană de lapte și vanilie într-un castron mare; congelați amestecul 1 oră sau până când se formează un strat de gheață gros de 1/8 inch la suprafață. Bateți amestecul la viteza mare a unui mixer electric 5 minute; adăugați treptat zahăr pudră cernut, bătând până se formează vârfuri moi. Acoperiți și răciți.
Combinați cafeaua, whisky-ul și zahărul; se amestecă bine.
Se toarnă în cani; lingura topping pe cafea.
Serviți imediat. Acoperiți și păstrați toppingul rămas la frigider.