Cafea-friptură frecată cu ardei și ceapă
Cafea-frecat friptură cu ardei și ceapă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 281 calorii, 31g de proteine, și 13g de grăsime per portie. Pentru $ 3.45 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 12 gurmanzi și bucătari. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână pudră de muștar, cafea instant, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Suc De Afine-Portocale Slushee ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Cafea Frecat Friptură, Cafea Frecat Friptură, și Cafea frecat friptură și ouă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 2 linguri de zahăr brun, cafeaua instant, pudra de cacao, pudra de muștar, pudra de chile, scorțișoara și 1 linguriță de sare într-un bol; frecați amestecul între degete până când este fin. Condimentați friptura cu sare, apoi frecați generos cu amestecul de cafea-condimente.
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare din fontă la foc mediu. Lucrând în loturi, dacă este necesar, căutați friptura, 3 până la 6 minute pe fiecare parte pentru mediu rar.
Transferați pe o tăietură și lăsați să se odihnească; rezervați sucurile în tigaie.
Adăugați restul de 1 linguriță de zahăr brun și ceapa în tigaie.
Se presară cu 1/4 linguriță de sare și piper după gust; gătiți la foc mediu-mare, amestecând frecvent, până când ceapa este moale și aurie, aproximativ 5 minute.
Adăugați ardeiul gras și 1/4 cană de apă; gătiți, amestecând, până când este crocant-fraged, aproximativ 5 minute. Se amestecă sucul de lămâie. Condimentează cu sare și piper.
Feliați friptura împotriva bobului. Împărțiți friptura, ardeiul gras, ceapa și sucurile din tigaie între farfurii.
Se servește cu pene de var și pâine de porumb.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Merlot-ul regizorului. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
![Merlotul regizorului]()
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un palat rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu note de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe gust, cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la grătar și linguine cu pesto.