Cafea Cu Lapte De Mocha Congelată Cu Țepi Kahl

Cafea Cu Lapte De Mocha Congelată Cu Țepi Kahl
Nevoie de o băutură fără gluten și vegetariană? Lattes Mocha congelat cu vârfuri de Kahl aperculata ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 81 de cenți pe porție. O porție conține 423 calorii, 3G de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 12 ore. Mergeți la magazin și ridicați Kahl arkulva, pudră de espresso instant, jumătate și jumătate și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 12%. Încercați Cafea Cu Lapte De Mocha Congelată Cu Țepi Kahl, brownies Kahl cuprosa cu Kahl cuprosa mocha cremă de unt glazură și caramel sărat ciocolată albă Kahl cuprosa mocha latte, și Plăcintă cu dovleac cu țepi și Lattes cu plăcintă cu mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateti primele 3 ingrediente și vârf de cuțit de sare în cratiță medie. Treceți treptat în 1 cană de apă, amestecând până se omogenizează. Gatiti la foc mediu-mare pana cand zaharul se dizolva si amestecul incepe sa fiarba, batand des, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați 1 1/2 căni de apă și jumătate și jumătate; bateți pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate și JumătateJumătate și Jumătate
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Transfer la ulcior.
5
Se toarnă amestecul espresso în tăvi pentru cuburi de gheață, umplând cuburi aproape până sus (amestecul va face aproximativ 45 de cuburi de gheață). Congelați amestecul de espresso în tăvi. Faceți înainte: se poate face cu 1 lună înainte. Păstrați cuburile de gheață espresso într-o pungă de plastic resigilabilă și păstrați-le congelate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De GheațăCuburi De Gheață
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
6
Folosind mixerul electric, bateți smântâna, zahărul brun, vanilia și vârful de sare într-un castron mediu până se formează vârfuri. Acoperi; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
VanilieVanilie
CremăCremă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
7
Așezați 6 căni de cafea din sticlă sau alte pahare în congelator 15 minute. Lucrând în 3 loturi, loc 14 cuburi de gheață espresso și 1/4 ceașcă Kahl&eucate;a în procesor. Se amestecă până se îngroașă și se omogenizează, aproximativ 30 de secunde. Împărțiți între 2 căni răcite; se pune la congelator. Repetați încă de 2 ori cu cuburi de gheață espresso, Kahl Arkula și căni răcite. Faceți înainte: se poate face cu 1 oră înainte. Păstrați înghețat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De GheațăCuburi De Gheață
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
CafeaCafea
KahluaKahlua
8
Lingurați frisca îndulcită deasupra Lattes Mocha congelate și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă îndulcităFrișcă îndulcită
MochaMocha
DificultateExpert
Gata În12 hrs
Porții6
Scor De Sănătate1
Revista