Cafea Cu Gheață Vietnameză

Cafeaua cu gheață Vietnameză ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 123 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de boabe de cafea măcinate prăjite, apă, lapte condensat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare vietnameză. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare includ Cafea cu gheață Vietnameză (cafe Sua Da), Ca Phe Sua Da rețetă (cafea Vietnameză cu gheață), și St. Paddy ' s Vietnamese Iced Coffee.
Instrucțiuni
Preparați cafeaua cu apă folosind metoda preferată pentru a face cafea preparată. Puneți 2 linguri de lapte condensat îndulcit în fiecare din cele 4 căni de cafea.
Se toarnă 1 cană de cafea fierbinte proaspătă în fiecare cană și se amestecă pentru a dizolva laptele.
Serviți oaspeților căni de cafea și dați fiecăruia un pahar înalt cu 4 cuburi de gheață și o lingură cu mâner lung. Oaspeții toarnă cafea fierbinte peste cuburile de gheață și amestecă rapid cu lingura cu mâner lung, făcând un zgomot agreabil cu cuburile de gheață pentru a răci cafeaua.