Cafea Cu Gheață Thailandeză

Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, lacto ovo vegetarian și prietenos cu fodmap rețete în cutia de rețete, cafeaua cu gheață Thailandeză ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această băutură are 200 de calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 364 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Acesta este adus la tine de bucătărie aburos. Dacă aveți păstăi de cardamom sau smântână grea, zahăr granulat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare asiatică. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este improvabil. Rețete similare sunt Cafea Cu Gheață Thailandeză, Cafea cu gheață de nucă de cocos ... cu mini gogoși de cafea glazurate cu ciocolată, și Cafea Cu Gheață.
Instrucțiuni
Zdrobiți păstăile de cardamom pentru a-i elibera aroma și aroma. Puteți face acest lucru cu mortarul și pistilul – atingeți ușor păstăile până când carcasa exterioară este crăpată. Dacă nu aveți mortar și pistil, așezați păstăile pe o tăietură și cu un cuțit greu de bucătar, folosiți partea inferioară a mânerului pentru a sparge păstăia.
Într-o cratiță la foc mediu, aduceți jumătate și jumătate sau smântână, zahăr și păstăi de cardamom la foc mic, opriți focul și lăsați să se absoarbă timp de 15 minute.
Scoateți păstăile de cardamom apoi adăugați extractul de migdale.
Umpleți 4 pahare înalte până la refuz cu gheață. Împărțiți jumătatea și jumătatea aromată sau smântâna între fiecare dintre cele 4 pahare. Apoi turnați încet cafeaua în fiecare pahar.