Cafea Crema De Zahar Ars

Cafea Crema De Zahar Ars
Cafea Crema de zahar ars este un fără gluten și vegetarian băutură. Această rețetă servește 8 și costă 1,59 USD pe porție. O porție conține 562 calorii, 5g de proteine, și 48G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de boabe de vanilie, praf de cafea, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cafea Creme Brulee, Creme Brulee Cremă De Cafea, și Cafea Și Cardamom Creme Brul Corcrose pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați opt căni de cremă de 3/4 cană într-o tigaie mare de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2
Combinați smântâna, 1 cană de zahăr, boabele espresso măcinate, pudra espresso instant și bățul de scorțișoară într-o cratiță mare și grea. Folosind un cuțit ascuțit mic, răzuiți semințele din fasolea de vanilie în amestec; adăugați fasole. Se aduce la fierbere, amestecând până se dizolvă zahărul și pudra de espresso.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sol EspressoSol Espresso
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Se ia de pe foc. Acoperiți; lăsați să stea 30 de minute. Se strecoară prin sită fină.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
5
Bateți gălbenușurile de ou și oul într-un castron mare pentru a amesteca. Treceți treptat în amestecul de cremă. Împărțiți între cupe de cremă în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Se toarnă suficientă apă fierbinte în tigaie pentru a ajunge la jumătatea părților cupelor de cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
7
Coaceți cremele până când centrul se mișcă doar ușor când cupele sunt agitate ușor, aproximativ 55 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
8
Scoateți cremele din tigaie. Se răcește; la frigider neacoperit peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
10
Presărați 1 linguriță de zahăr peste fiecare cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
11
Așezați căni de cremă pe foaia de copt. Se fierbe până când zahărul se rumeneste și se caramelizează, se rotește foaia de copt pentru a se fierbe uniform și se urmărește îndeaproape pentru a evita arderea, 1 până la 2 minute. Cremă de răcire 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
12
Servește.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista