Cafea Crema De Zahar Ars
Cafea Crema de zahar ars este un fără gluten și vegetarian băutură. Această rețetă servește 8 și costă 1,59 USD pe porție. O porție conține 562 calorii, 5g de proteine, și 48G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de boabe de vanilie, praf de cafea, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cafea Creme Brulee, Creme Brulee Cremă De Cafea, și Cafea Și Cardamom Creme Brul Corcrose pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați opt căni de cremă de 3/4 cană într-o tigaie mare de prăjire.
Combinați smântâna, 1 cană de zahăr, boabele espresso măcinate, pudra espresso instant și bățul de scorțișoară într-o cratiță mare și grea. Folosind un cuțit ascuțit mic, răzuiți semințele din fasolea de vanilie în amestec; adăugați fasole. Se aduce la fierbere, amestecând până se dizolvă zahărul și pudra de espresso.
Se ia de pe foc. Acoperiți; lăsați să stea 30 de minute. Se strecoară prin sită fină.
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Bateți gălbenușurile de ou și oul într-un castron mare pentru a amesteca. Treceți treptat în amestecul de cremă. Împărțiți între cupe de cremă în tigaie.
Se toarnă suficientă apă fierbinte în tigaie pentru a ajunge la jumătatea părților cupelor de cremă.
Coaceți cremele până când centrul se mișcă doar ușor când cupele sunt agitate ușor, aproximativ 55 de minute.
Scoateți cremele din tigaie. Se răcește; la frigider neacoperit peste noapte.
Presărați 1 linguriță de zahăr peste fiecare cremă.
Așezați căni de cremă pe foaia de copt. Se fierbe până când zahărul se rumeneste și se caramelizează, se rotește foaia de copt pentru a se fierbe uniform și se urmărește îndeaproape pentru a evita arderea, 1 până la 2 minute. Cremă de răcire 1 oră.