Cafea Coniac Crema De Zahar Ars

Cafea Coniac Crema De Zahar Ars
Cafea-Brandy Crincormme Brincormull ar putea fi doar felul de mâncare pe care îl căutați. O porție conține 376 calorii, 4G de proteine, și 33g de grăsime. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați coniac, cristale de cafea instant, frișcă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Coniac Crema De Zahar Ars Baruri, Cafea Crema De Zahar Ars, și Cafea Creme Brulee pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 buc.F. Aranjați șase ramekine de 3/4 cană sau cupe cu cremă în tigaie metalică de 13x9x2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
CuptorCuptor
2
Combinați smântâna și 1/4 cană de zahăr într-o cratiță medie grea; aduceți aproape la foc mic, amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc; adăugați cafea și bateți pentru a se dizolva.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CafeaCafea
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Bateți gălbenușurile de ou într-un castron mediu pentru a amesteca. Treceți treptat în amestecul de cremă caldă, apoi brandy și vanilie. Se strecoară crema în ceașcă de măsurare cu 4 căni; se toarnă în ramekins, împărțind în mod egal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
CremăCremă
VanilieVanilie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
BatetiBateti
BolBol
5
Se toarnă suficientă apă fierbinte în tigaie pentru a ajunge la jumătatea părților ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
TigaieTigaie
6
Coaceți cremele până când centrul se mișcă doar ușor când tigaia este agitată ușor, aproximativ 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
7
Scoateți cremele din tigaie. Se răcește până la rece, cel puțin 3 ore, apoi se acoperă și se păstrează la rece peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Preîncălziți broilerul. Aranjați cremele pe foaia de copt. Apăsați 1/2 lingură de zahăr brun prin strecurătoare pe fiecare cremă, formând un strat uniform. Se fierbe la 6 inci de la sursa de căldură până când zahărul se topește, bulează și se caramelizează, urmărind cu atenție și rotind foaia pentru rumenire uniformă, aproximativ 4 minute. Puneți la frigider cremele până când toppingul de zahăr se întărește, cu cel puțin 1 oră și până la 4 ore înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
SitaSita
Pui BroilerPui Broiler
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista