Cafea " Chocoflan ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 257 calorii. Pentru 57 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Această rețetă este plăcută de 27 de mâncăruri și bucătari. Dacă aveți ulei, scorțișoară mexicană măcinată, brânză cremă philadelphia și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 6 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Chocoflan, ChocoFlan, și Chocoflan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Combinați 1 cană de zahăr, 1/4 cană de apă și coaja de portocală într-o cratiță grea mică; gatiti (fara agitare) la foc mediu-mare 10 min. sau până când zahărul este topit și de culoare maro auriu profund, folosind lingura cu fante pentru a transfera coaja de portocală pe foaia de folie după 8 min. Imediat se toarnă caramel în 12-Cupa tub cutat pan pulverizat cu spray de gătit; tilt pan pentru a acoperi uniform partea de jos a tigaie cu sirop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Se amestecă lapte evaporat, 4 ouă, cremă de brânză, 1 lingură. cafea, scorțișoară și zahărul rămas în blender până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Suc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Bateți amestecul de tort, uleiul, 1 cană din apa rămasă, ouăle rămase și 5 lingurițe. din cafeaua rămasă cu mixer până la amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați smântână; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
6
Se toarnă peste caramel în tigaie; amestec ușor de brânză cremă peste aluat de tort. Acoperiți cu folie pulverizată cu spray de gătit, pulverizat cu fața în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
7
Așezați în tigaie mai mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați suficientă apă în tigaia mai mare pentru a ajunge la jumătatea părții de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală
9
Coaceți 1-1 / 2 ore sau până când scobitoarea introdusă lângă centrul desertului iese curată. Se răcește complet. (Nu scoateți desertul din tigaie.) La frigider 4 ore. Slăbiți desertul din părțile laterale ale tigaiei; inversați pe farfurie.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
10
Scoateți tava.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
11
Adăugați apa rămasă în cafeaua rămasă într-un castron mediu; se amestecă până se dizolvă. Se amestecă ușor în bici rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Serviți desertul acoperit cu amestec rece de bici și coajă de portocală.