Cafea Baba au Rhum

Cafea Baba au Rhum
Cafea Baban au Rhum este un vegetarian băutură. Această rețetă servește 12 și costă 97 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 545 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați cafea, zahăr brun ferm, unt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Torturi Baban au Rhum, Baban au Rhum cu smântână și căpșuni, și Desculț Contessa Baban au Rhum pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Bateți gălbenușurile și zahărul granulat până când amestecul este gros și palid (aproximativ 2 minute). Se amestecă extractul de cafea. Cerneti impreuna faina si urmatoarele 3 ingrediente;amestecati usor in amestecul de galbenus pana se amesteca. Se amestecă untul și laptele până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum DorițiColorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Extract De CafeaExtract De Cafea
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Bateți albușurile de ou până se formează vârfuri rigide. Îndoiți o treime albușuri de ou în amestec de gălbenușuri. Îndoiți albușurile de ou rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4
Se toarnă într-o tigaie Bundt bine unsă cu 10 căni.
Echipamente pe care le vei folosi
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
5
Coaceți la 350 timp de 50 de minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă 10 minute. (Nu scoateți din tigaie.)
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Între timp, aduceți zahărul brun și cafeaua preparată la fiert într-o cratiță medie. Reduceți căldura la minim și fierbeți, amestecând ocazional, 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea PreparatăCafea Preparată
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
7
Se ia de pe foc; se amestecă romul. Rezervați 2 cani sirop. Întoarceți tigaia la aragaz; gatiti la foc mediu-mic, amestecand ocazional, 15 minute sau pana se ingroasa usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Pierceți tortul de 10 până la 15 ori folosind o frigăruie.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
9
Se toarnă rezervat 2 cani sirop subțire peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
10
Lăsați să stea 15 minute. Inversați tortul pe un platou de servire. Lingura cantitatea dorită de sirop îngroșat peste tort. Rezervați siropul rămas pentru o altă utilizare (cum ar fi topping clatite).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
11
* Romul este opțional. Înlocuiți-l cu o cafea suplimentară de 1/2 cană preparată, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea PreparatăCafea Preparată
Miere De CitriceMiere De Citrice
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Revista