Cafea-Alune Biscotti

Cafea-Alune Biscotti
Cafea-alune Biscotti ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Acest desert are 36 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 60 și costă 4 cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați cacao, frangelico, ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Biscotti Cu Alune Și Ciocolată, Mocha-Alune Biscotti, și Biscotti Cu Alune De Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 30
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Puneți lichiorul într-un castron mic. Cuptor cu microunde la maxim 10 secunde. Se amestecă cacao și espresso până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
LichiorLichior
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
3
Adăugați ulei, albușuri și ou, amestecând cu un tel până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Lingurați ușor făinurile în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
5
Așezați făină, zaharuri, 2 linguri alune, bicarbonat de sodiu și sare într-un robot de bucătărie; procesați până când nucile sunt măcinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
AluneAlune
NuciNuci
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
6
Adăugați cafea măcinată; pulsează de 2 ori sau până se amestecă. Cu procesorul pornit, adăugați încet amestecul de lichior prin jgheabul alimentar; procesați până când aluatul formează o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea MăcinatăCafea Măcinată
LichiorLichior
AluatAluat
7
Adăugați restul de 6 linguri de alune; pulsați de 5 ori sau până se omogenizează (aluatul va fi lipicios). Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă și frământați ușor de 4 sau 5 ori. Împărțiți în 3 porții egale, modelând fiecare porție într-o rolă lungă de 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
AluatAluat
RolaRola
8
Așezați rulourile la o distanță de 3 inci pe o foaie mare de copt acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
9
Coaceți la 300 timp de 28 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Scoateți rulourile din tigaie; se răcește 10 minute pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
11
Tăiați fiecare rolă în diagonală în felii de 20 (1/2 inch).
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
12
Așezați felii, tăiate în jos, pe foi de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
13
Coaceți la 300 timp de 20 de minute. Întoarceți cookie-urile; coaceți încă 10 minute (cookie-urile vor fi moi în centru, dar se vor întări pe măsură ce se răcesc).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Scoateți fursecurile din tigăi; se răcește complet pe rafturile de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții60
Scor De Sănătate1
Revista