Cafea-Alune Biscotti
Cafea-alune Biscotti ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Acest desert are 36 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 60 și costă 4 cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați cacao, frangelico, ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Biscotti Cu Alune Și Ciocolată, Mocha-Alune Biscotti, și Biscotti Cu Alune De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 30
Puneți lichiorul într-un castron mic. Cuptor cu microunde la maxim 10 secunde. Se amestecă cacao și espresso până se omogenizează.
Adăugați ulei, albușuri și ou, amestecând cu un tel până se omogenizează.
Lingurați ușor făinurile în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Așezați făină, zaharuri, 2 linguri alune, bicarbonat de sodiu și sare într-un robot de bucătărie; procesați până când nucile sunt măcinate.
Adăugați cafea măcinată; pulsează de 2 ori sau până se amestecă. Cu procesorul pornit, adăugați încet amestecul de lichior prin jgheabul alimentar; procesați până când aluatul formează o bilă.
Adăugați restul de 6 linguri de alune; pulsați de 5 ori sau până se omogenizează (aluatul va fi lipicios). Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă și frământați ușor de 4 sau 5 ori. Împărțiți în 3 porții egale, modelând fiecare porție într-o rolă lungă de 10 inci.
Așezați rulourile la o distanță de 3 inci pe o foaie mare de copt acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 300 timp de 28 de minute.
Scoateți rulourile din tigaie; se răcește 10 minute pe un suport de sârmă.
Tăiați fiecare rolă în diagonală în felii de 20 (1/2 inch).
Așezați felii, tăiate în jos, pe foi de copt.
Coaceți la 300 timp de 20 de minute. Întoarceți cookie-urile; coaceți încă 10 minute (cookie-urile vor fi moi în centru, dar se vor întări pe măsură ce se răcesc).
Scoateți fursecurile din tigăi; se răcește complet pe rafturile de sârmă.