Barbacoa de la CAF cca Pasqual ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. O porție conține 203 calorii, 23g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți oregano obișnuit, sare, oțet de vin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de vin alb, puteți urma acest fel principal cu Tort De Catifea Roșie ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, care este solid. Rețete similare includ Cafe Rio ' s Dulce Barbacoa carne de porc, Barbacoa, și Barbacoa.
Instrucțiuni
1
Într - o tigaie de 9 x 13 inci, amestecați ceapă, roșii, usturoi, jalapeos, frunze de dafin, bulion de pui, suc de lămâie, oțet, cimbru, chimen, oregano, 1 linguriță sare și piper. Clătiți carnea, puneți-o în tigaie și întoarceți-o pentru a acoperi. Acoperiți și răciți cel puțin 3 ore sau până la 1 zi, transformând ocazional carnea. Sigilați tigaia cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Grăsime De Porc înapoi
Avocado Hass Ușor Piure
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
2
Coaceți într-un cuptor de 300 până când carnea este suficient de fragedă pentru a se desprinde ușor, 4 până la 5 ore. Sprijinind cu 2 linguri cu fante, transferați carnea într-un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Turnați sucurile de tigaie printr-o strecurătoare într - o tigaie de 12 inci sau o tigaie de 5 până la 6 litri (aruncați frunzele de dafin; rezervați amestecul de legume rămas); degresați și aruncați grăsimea. Se fierb sucurile la foc mare până se reduce la 1 cană, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4
Când carnea este suficient de rece pentru a fi manipulată, în aproximativ 10 minute, aruncați sfoara. Folosiți 2 furculițe sau degetele pentru a trage carnea în bucăți; aruncați grăsimea și țesutul conjunctiv.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Adăugați carnea și amestecul de legume rezervat în tigaie cu sucuri. Se amestecă ocazional la foc mediu până la abur, aproximativ 5 minute. Condimentează după gust cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch