Caf Leche Leche Tartă Cu Fructe
Reteta Caf cca leche Flan este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. O porție conține 355 calorii, 11g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ouă plus 3 albușuri de ou, sare, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Flan De Arroz con Leche (Flan de budincă de orez), Flanul Meu Simplu De Cremă (Flan Leche Filipinez), și Flan De Arequipe (dulce de leche Flan) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 163°.într-o cratiță mică și grea, amestecați împreună zahărul și 5 linguri. apă; se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Gatiti, spaland orice cristale de zahar pe partea tigaiei cu o perie de patiserie umeda, pana cand zaharul se dizolva, 5 minute. Pentru a face caramel, gătiți, fără a amesteca, până la o culoare profundă de caramel, 8 minute.
Turnați caramelul într-o tigaie rotundă de 9 pe 2 inci cu laturile drepte. Folosind suporturi pentru oală,înclinați tigaia pentru a acoperi uniform fundul. Pune deoparte.
Într-un castron mare, bateți ouăle, albușurile de ou și espresso. Se amestecă laptele evaporat, laptele condensat, extractul de vanilie și sarea până se omogenizează. Se strecoară într-o măsură mare de sticlă.
Așezați o tigaie de prăjire în cuptor și așezați cu grijă tigaia de tort în tigaie.
Se toarnă cremă în tigaie pentru tort.
Se toarnă apă fierbinte în tigaie pentru a veni la jumătatea laturilor tăvii de tort.
Coaceți până când jiggly și un cuțit mic și ascuțit introdus în cremă iese destul de curat, 1 1/4 până la 1 1/2 ore.
Transferați cu grijă tigaia pentru tort într-un suport pentru a se răci. Se da la frigider, acoperit lejer, pana la rece, cel putin 4 ore sau peste noapte.
Rulați un cuțit de masă în jurul marginii interioare a tăvii de tort și agitați ușor tigaia pentru a slăbi flanul. Inversați flanul pe un platou mare cu o jantă pentru a prinde caramelul.