Caesar-Pește Prăjit
Caesar-pește prăjit ia în jurul valorii de 46 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 530 calorii, 42G de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $5.39 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 42 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. Această rețetă de la Foodnetwork necesită pastă de hamsii, ulei de măsline, sare și piper kosher și pătrunjel. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Porumb prăjit salate Caesar cu parmezan iaurt grecesc sos Caesar, Pește la cuptor cu Topping Caesar, și Caesar-sparanghel prăjit.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F. (Asigurați-vă că cuptorul dvs. este foarte curat.) Tapetați o tavă cu folie de aluminiu.
Pentru sosul Caesar, așezați usturoiul, pătrunjelul, pasta de hamsii și muștarul în vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu lama de oțel și pulsați până când usturoiul este tocat.
Adăugați maioneza, coaja de lămâie, sucul de lămâie, 1 linguriță sare și 1/2 linguriță piper și puls pentru a face un sos neted.
Așezați peștele pe tigaie și presărați generos ambele părți cu sare și piper. Puneți deoparte o treime din sos pentru a servi cu peștele gătit.
Întindeți peștele pe o parte cu jumătate din sosul rămas, întoarceți peștele și întindeți sosul rămas pe a doua parte.
Se presară cu scallions și se lasă să stea 10 minute.
Prăjiți peștele timp de 10 până la 12 minute, până când centrul abia este gătit. Acoperiți peștele cu folie de aluminiu și lăsați să se odihnească pe tigaie timp de 10 minute.
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mică de sote până când este foarte fierbinte, adăugați caperele și gătiți timp de 30 până la 60 de secunde, până când încep să apară și sunt puțin crocante.
Serviți peștele fierbinte cu pene de lămâie, capere încrețite și sosul Cezar rezervat.
Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Peștele poate fi asociat cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
![MacMurray Ranch Râul Rus Pinot Noir]()
MacMurray Ranch Râul Rus Pinot Noir
Ferma noastră MacMurray 2012 Russian River Valley Pinot Noir se deschide cu arome de lavandă și boysenberry care dau loc aromelor de cireș închis și rodie. Acest vin delicios are o senzație de gură mătăsoasă, încadrată de indicii subtile de stejar de la îmbătrânirea butoiului.