Cadbury Creme Scotch Eggs

Cadbury Creme Scotch Eggs
Cadbury Creme Scotch Eggs este un vegetarian băutură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 59G de grăsime, și un total de 802 calorii. Pentru $ 4.35 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Serious Eats are 1207 de fani. Mergeți la magazin și ridicați sare, făină, ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cadbury Creme Omletă, Cakespy: Cadbury Creme Ouă Benedict, și Cakespy: Cadbury Creme Deviled Ouă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Începeți prin a vă desface ouăle de cremă Cadbury. Congelați—le cel puțin 2 ore, sau chiar peste noapte-doriți să fie ca niște pietre mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme EggsCreme Eggs
2
Aproape de sfârșitul perioadei de răcire, pregătiți-vă. Aveți la îndemână trei boluri puțin adânci: unul cu 1/2 cană de făină, unul cu oul bătut și unul care conține napolitane de vanilie zdrobite. De asemenea, scoateți un castron mai mare, pentru amestecarea aluatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine Uscate Tocate, Opțional (s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)Afine Uscate Tocate, Opțional (s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Acum, este timpul să începeți încălzirea uleiului pentru prăjire. Am turnat aproximativ 6 căni de ulei vegetal într-o cratiță medie, astfel încât să aibă o adâncime de aproximativ 4-5 inci. Cantitatea exactă de ulei necesară va depinde de dimensiunea cratiței. Întoarceți focul la mediu-mare și introduceți un termometru pentru bomboane sau prăjire. Uleiul trebuie să ajungă la 375 F pe termometru, ceea ce va dura aproximativ 10-12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
4
În timp ce uleiul se încălzește, pregătiți aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
5
Așezați 1/2 cană de făină într-un castron puțin adânc și lăsați-o deoparte pentru moment.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Așezați 3/4 cană de făină într-un castron mic și amestecați pudra de cacao, praful de copt și sarea. Într-o ceașcă de amestecare, amestecați împreună laptele, oțetul și uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
7
Bateți ingredientele umede în uscat până când sunt netede și fără cele mai multe bulgări. Aluatul ar trebui să fie mai gros decât un aluat de clătite—dacă pare prea lichid (de parcă s-ar putea picura când înmuiați ouăle Cadbury Creme în el), amestecați făina rămasă până când a atins consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme EggsCreme Eggs
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
8
Scoateți ouăle Cadbury Creme din congelator. Am constatat că cel mai bine este să prăjiți câte o cupcake pe rând, astfel încât să le puteți scoate din congelator câte un cuplu, astfel încât ouăle prăjite mai târziu să nu se încălzească prea mult în timp ce stați afară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme EggsCreme Eggs
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
9
Folosind o lingură, acoperiți un ou cu amestecul de aluat. Folosiți mâinile făinoase pentru a modela aluatul în jurul oului, astfel încât fiecare bucată să fie acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
10
Mai întâi, dragați oul de cremă bătut în făină, acoperindu-l complet. Atingeți excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
11
Acum, acoperiți bila făinată cu spălarea ouălor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
12
Rulați bila acoperită cu spălare de ou în firimiturile de prăjituri, acoperind pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Prăjituri Oreo Zdrobite1/2 Cană Prăjituri Oreo Zdrobite
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
13
Folosind o lingură cu fante, ușurați ușor globul acoperit cu firimituri în uleiul fierbinte. Odată ce aluatul a atins o nuanță aurie plăcută (un minut sau mai puțin), scoateți oul Scotch Cadbury Creme din ulei și transferați-l pe o farfurie acoperită cu prosop de hârtie pentru a absorbi excesul de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scotch WhiskyScotch Whisky
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
14
Repetați procesul de batere și prăjire cu ouăle Cadbury Creme rămase, batându-le și acoperindu-le pe rând direct înainte de a le scufunda în uleiul de prăjit. În timp ce prăjiți, asigurați-vă că monitorizați temperatura uleiului și reglați căldura în sus sau în jos în consecință, astfel încât să rămână la 375 F. Dacă uleiul este prea rece, nu se va prăji suficient de repede și ouăle de ciocolată vor absorbi prea multă grăsime; dacă este prea cald, exteriorul se va întuneca înainte ca interiorul să fie complet încălzit, lăsându-vă cu o coajă delicioasă, dar un aluat încă lipicios pe interior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă De CiocolatăOuă De Ciocolată
Creme EggsCreme Eggs
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
15
Mănâncă încă cald.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista