Cadbury Creme Scotch Eggs
Cadbury Creme Scotch Eggs este un vegetarian băutură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 59G de grăsime, și un total de 802 calorii. Pentru $ 4.35 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Serious Eats are 1207 de fani. Mergeți la magazin și ridicați sare, făină, ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cadbury Creme Omletă, Cakespy: Cadbury Creme Ouă Benedict, și Cakespy: Cadbury Creme Deviled Ouă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Începeți prin a vă desface ouăle de cremă Cadbury. Congelați—le cel puțin 2 ore, sau chiar peste noapte-doriți să fie ca niște pietre mici.
Aproape de sfârșitul perioadei de răcire, pregătiți-vă. Aveți la îndemână trei boluri puțin adânci: unul cu 1/2 cană de făină, unul cu oul bătut și unul care conține napolitane de vanilie zdrobite. De asemenea, scoateți un castron mai mare, pentru amestecarea aluatului.
Acum, este timpul să începeți încălzirea uleiului pentru prăjire. Am turnat aproximativ 6 căni de ulei vegetal într-o cratiță medie, astfel încât să aibă o adâncime de aproximativ 4-5 inci. Cantitatea exactă de ulei necesară va depinde de dimensiunea cratiței. Întoarceți focul la mediu-mare și introduceți un termometru pentru bomboane sau prăjire. Uleiul trebuie să ajungă la 375 F pe termometru, ceea ce va dura aproximativ 10-12 minute.
În timp ce uleiul se încălzește, pregătiți aluatul.
Așezați 1/2 cană de făină într-un castron puțin adânc și lăsați-o deoparte pentru moment.
Așezați 3/4 cană de făină într-un castron mic și amestecați pudra de cacao, praful de copt și sarea. Într-o ceașcă de amestecare, amestecați împreună laptele, oțetul și uleiul.
Bateți ingredientele umede în uscat până când sunt netede și fără cele mai multe bulgări. Aluatul ar trebui să fie mai gros decât un aluat de clătite—dacă pare prea lichid (de parcă s-ar putea picura când înmuiați ouăle Cadbury Creme în el), amestecați făina rămasă până când a atins consistența dorită.
Scoateți ouăle Cadbury Creme din congelator. Am constatat că cel mai bine este să prăjiți câte o cupcake pe rând, astfel încât să le puteți scoate din congelator câte un cuplu, astfel încât ouăle prăjite mai târziu să nu se încălzească prea mult în timp ce stați afară.
Folosind o lingură, acoperiți un ou cu amestecul de aluat. Folosiți mâinile făinoase pentru a modela aluatul în jurul oului, astfel încât fiecare bucată să fie acoperită.
Mai întâi, dragați oul de cremă bătut în făină, acoperindu-l complet. Atingeți excesul.
Acum, acoperiți bila făinată cu spălarea ouălor.
Rulați bila acoperită cu spălare de ou în firimiturile de prăjituri, acoperind pe toate părțile.
Folosind o lingură cu fante, ușurați ușor globul acoperit cu firimituri în uleiul fierbinte. Odată ce aluatul a atins o nuanță aurie plăcută (un minut sau mai puțin), scoateți oul Scotch Cadbury Creme din ulei și transferați-l pe o farfurie acoperită cu prosop de hârtie pentru a absorbi excesul de grăsime.
Repetați procesul de batere și prăjire cu ouăle Cadbury Creme rămase, batându-le și acoperindu-le pe rând direct înainte de a le scufunda în uleiul de prăjit. În timp ce prăjiți, asigurați-vă că monitorizați temperatura uleiului și reglați căldura în sus sau în jos în consecință, astfel încât să rămână la 375 F. Dacă uleiul este prea rece, nu se va prăji suficient de repede și ouăle de ciocolată vor absorbi prea multă grăsime; dacă este prea cald, exteriorul se va întuneca înainte ca interiorul să fie complet încălzit, lăsându-vă cu o coajă delicioasă, dar un aluat încă lipicios pe interior.