Cacio e Pepe
Cacio e Pepe ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 533 calorii, 17g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, paste, piper proaspăt crăpat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cacio e Pepe, Cacio e Pepe, și Cacio e Pepe cu o singură oală.
Instrucțiuni
Aduceți 3 litri de apă la fierbere într-un vas de 5 litri. Se condimentează cu sare; adăugați paste și gătiți,amestecând ocazional, până la aproximativ 2 minuteînainte de licitație.
Scurgeți, rezervând 3/4 cană de pastăapă de gătit.
Între timp, topiți 2 linguri de unt într-o mare greutateskillet la foc mediu.
Adăugați piper și gătiți,tigaie învârtită, până la prăjit, aproximativ 1 minut.
Adăugați 1/2 cană de apă rezervată pentru paste în tigaie șiaduceți la foc mic.
Adăugați paste și rămâneunt. Reduceți căldura la minim și adăugați Grana
Padano, amestecând și aruncând cu clești până latopit.
Scoateți tigaia de pe foc; adăugați Pecorino,amestecând și aruncând până când brânza se topește, se acoperă pastele, iar pastele sunt al dente. (
Adăugați mai multă apă pentru paste dacă sosul pare uscat.)
Transferpasta la boluri calde și serviți.